Eğlenmeyeceğiz işte, deli gibi çalışacağız, uykusuz, aç bilaç, birsürü bıçak yapacağız, yeterince bıçak yapamayanı geri yollamayacağız. Atölyede hurda demirlerin arasında yatıracağım herkesi, özel kırbaçları da yaptırttım Berkeye, uçları demirli

Bu gün kıyıya inip iki tanıdık pansiyon-motel ile görüştüm. Birisinin tam o gün 40 kişilik kafile müşterisi olacakmış, bir de işletenleri de gözüm tutmadı, biraz kaotik bir hali vardı, kahvaltısız sadece yatağa kişi başı 40 istediler. Ben de almayayım dedim.
Diğer motel hoş bir yerdir, ortaokuldan bir arkadaşımın ailesi işletiyor, kumsala sıfır, keyifli bir yer.
Odalar iki kişilik, Kahvaltı istenirse odalar 90, istenmezse 70, yani kişi başı 35'e geliyor.
20-25 diye söylemiştim önceden ama aklımda o sırada Ekim'in ikinci yarısında, sezonun tamamen bitmekte olduğu günler vardı. Eylülde hala sezon yarı aktif olduğundan durum budur. Biraz daha dolaşıp alternatif kollayacağım ancak daha düşük fiyat bulabilip bulamayacağımdan emin değilim. Aslında bu 70 fiyatına 100'den pazarlıkla indik

Kamping imkanı olan biyere daha uğramadım, kamping imkanı ve fasiliteleri olan biyerler olmalı, onlara da soracağım durumu.
Eğer gelmeniz kesinleşiyorsa ve hoşunuza giden başka bir alternatif yaratmayı becerememişsem 0252-3585508 no'lu telefondan Yasemin Akpınar arkadaşımla konuşup oda ayırtabilirsiniz. Ya da tek başınıza iseniz bir oda arkadaşı forumdan ayarlayabiliriz muhtemelen. Hotel'in sitesi:
http://www.yilmazhotel.comBiliyorum, herkesin imkanı aynı olmayabilir, ama Bodrum fiyatlarını Yaz boyunca az çok bildiğim için kişi başı 45 - 35 lira aralığı sudan ucuz. Bakalım daha ucuz bir alternatif bulabilecek miyim?