Ben de tebrik etmek isterim. Taşlama makinesinin muhafazasının takılı olması, yorgunken bırakman, kesinlikle herkesin dikkat etmesi gereken şeyler bunlar.
Ben ekstra bir hususa değinmek isterim bu konu nazarında, gördüğüm kadarıyla taş 1mm incelikteki keski taşlarından. Bu taşları gerçekten taşlama makinesi kullanımında ustaysak kullanmak gerek. Çok çabuk kırılabiliyor, patlayabiliyorlar. Hatta kalitesiz olanları daha makineye sıkarken göbekten patlama eğiliminde. Hatta daha ekstrem bir örnek, geçenlerde işyerimize aldığımız bayağı kaliteli bir markanın keski taşları (sanırım seri üretimde kaynaklanan bir hata. Yoksa %100 hatalı gelmesini bir türlü anlamlandıramadım) göbeklerinden patladı sürekli.
Hasılı, bu ince taşlar birazcık tehlikelidir. Çok iyi kullandığınızı, yere bırakırken, sıkarken, keserken dikkatli olduğunuzu düşünüyorsanız öyle tercih etmenizi, yoksa daha kalın taşlar tercih etmenizi öneririm.
Senin konu özelinde yazdım ama yorumlarım sana değil, burayı görme ihtimali olan herkese Yasin, aman alınmayasın.