..............
Yani diyorsun ki hocam, bu iş eldeki imkanın daha da eldeki imkanla zorlanması sonucu oluşmuş. 
Fotoğrafa laf yok hocam, aman. Gayet güzel çekiyorsunuz telefonla olmasına rağmen. Ben ışıktan mı aldandığımdan emin olamamıştım, sorum onun içindi.
Elde ne varsa...

Abi ellerine sağlık. Çok hoş olmuş. çatlama patlama işini bilmem ama ben rengini çok sevdim armutun. Namlu formu ve desenleri çok yakışmış.
Sağolasın üstad.

Blok halindeyken gözükmeyen ama sapı çalışmaya başladıktan sonra, dış kabuk dokusu benzeri oluşumlar iç kısımda çıkmasa sağlam ağaç...
Elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş. Namluda ki desenler bu profile çok yakışmış. Naçizane bir sorum olacak size, sapta kullandığımız/kullanacağımız ağaçların yağda çok uzun süre beklemesi epoksideki yapışma performanısı etkiliyor mu ?
Sağolasın.

Ceviz dışındaki kabzaları vaktim varsa taktıktan ve her işi bittikten sonra, genelde 3-10 gün arası keten tohumu yağında bekletip 1500 kum üzeri zımpara ile yağlı vaziyette zımparalarım. Burada dikkat ettiğim husus kullandığım epoksinin kürleşme sürecini tamamlaması.
Kısıtlı tecrübem, epoksinin yapışma performansıyla yağda bekleme süresinin bir ilişkisi olmadığı yönünde.
Ama takılmamış ahşaba herhangi bir yağ dökülmüş ve ahşap bu yağı emmişse zaten konumuz dışı...