Herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim, umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir

Fileto, soyma bıçağı, kiritsuke, nakiri setinin son üyesi nakiriyi paylaşmak istedim.
3 mm 4116 paslanmaz çelik kullandım.
Kabzada, Siyah kompakt-pirinç-ceviz kullandım
Sayada ceviz, pirinç pim kullandım
Toplam uzunluk 32.5 cm
Namlu 17 cm
Namlu genişliği en kalın 4.6 cm
Taşlama hattı 2 cm
Kesilen gıdaların namlu yüzeyine yapışmasını azaltmak ve taşlama hattında kontrast oluşturmak için her zaman yaptığım el perdahı yerine makina bitirişi yaptım.
Taşlama hattını daha düz kesim yapabilmek adına bıçağın sol yüzeyinde daha geniş bıraktım.
Nakiri yapacaklar için önerim en az 5 cm namlu genişliği ve en fazla 15.5 cm namlu boyu daha iyi olabilir.
Fileto, soyma bıçağı ve kiritsukeyide görsellere ekliyorum hepsini bir görmüş oluruz
