Böyle birşey başıma gelseydi, elimdeki silah iğnelerinden biriyle yada benzer bir şeyle iç tarafa doğru hafif hafif vurarak izler oluştururdum. Dokunuş ayağına yatardım. 
Hocam sende böyle bir şey olmazdı sanırım, sen balçak sevmiyorsun.

Bunu yaparsam sapa da izleme yapmam gerekir diye düşünüyorum ama dur bakalım bir şeyler deneriz hocam.
Görsel olsaydı daha iyi yardımcı olabilirdik 
Bıçak gizli kuyruk mu ? gizli kuyruksa elleme öyle kalsın nolacak boşluktan 
Balçak sağlı sollu kapak şeklindeyse... yine elleme hiç 
Yasin hocam fotoğraf çekmeyi unutmuşum ya, görünce kaldırdım kenara sonra bakarım diye, canımı sıktı biraz işte. Bıçak gizli kuyruk.
Yalnız seçenekler çok zor, hangisini seçeceğimi bilemedim.

bu aşamada ne yapsanız risk olur. benim onlarca pişmanlıklarım oldu. öyle işler oldu ki, bir önceki gözümü tırmalayan o küçücük hatayı mumla arar olduğum durumlar... tavsiyem, en azından içine su girmesini bir nebze engellesin diye akışkan bir japon yapıştırıcısını akıtın içine. dolduğu ve civarına yayıldığı kadar. sonra kurumaya bırakın. ve bütün bunları unutun. 1 ay sonra mutlu mesut bir şekilde kullanın gitsin. (diğer arkadaşların teknik yaklaşımlarından sonra, benim tavsiyem çok sönük kalmış olabilir. ama manyak gibi uğraşırsınız, sonra dediğim noktaya gelirsiniz.
) selamlar.
Selçuk ustam açıklık su girecek açıklık değil de namlu tarafında bir açıklık. Ki bıçak gizli kuyruk zaten, epoksiyle yapıştırdım, su girmemesi lazım iç tarafa hiçbir şekilde. Kardeşimin dükkanını kullandığım için jest olsun dedim, perdahını falan 1500 kumda yaptım, o hata da olmasaydı mis gibi olurdu ama bi hâl çaresi bulamazsam önce de dediğim gibi, nazarlık olsun deyip geçeceğim.