Tekrardan merhaba,
Yorumlarınız çok kıymetli, teker teker teşekkür ediyorum.
Bıçağın ağız açımına o günkü kusur ile devam ettim (buradaki konuyu açtıktan hemen sonra, henüz sizlerden yorumları almamış idim), sağı solu eşitleyeceğim derken ve bazı geçişlerde zımparanın fazla dalmasının oluşturduğu kusurları gidereyim derken güzel şef bıçağım meyve bıçağına dönüştü

Fotosunu ekliyorum.
Foto kalitesi düşük olduğu için pek belli olmasa da bu haliyle de ağız çizgisi sırt kısmında çizikler mevcut fakat daha ufaklar.
Bu bıçağı, dayamayı 4 derecelik bir açı ile yatırıp yaptım. Profilin kalınlığı 2.8 mm
Daha önceden ekteki ufak bıçağa ağız açmıştım, kalınlığı 3.4 mm ve 5 derecelik açı ile açım yaptım. Onda bu çizgiler oluşmamıştı.(Sonrasında el perdahı yapılmış halinin fotosunu ekleyebiliyorum, ağız açımı sonrası çizikler yoktu)
Açıkcası dikkat ediyordum ağız açma aparatını ileri geri hareket ettirirken tabladan kalkmamasına.
Malesef bant zımpara makinası yakınımda değil, ilk fırsatta gidip kontrolleri yapacağım.
Tekrardan teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.