Merhabalar çeşitli konularda kok kömürü bulamadığımızdan ben dahil bir kaç ustamız bu sıkıntıdan yakınmıştık.
Tesadüf örs aldığım bir hobici
arkadaş kendi kok kömürü kullandığını ve soran isteyen olursa yardımcı olacağını söyledi numarasını aldım kilosu 9 ₺ kendimde 15 kilo kadar aldım ama deneme fırsatım olmadı numarayı bırakıyorum Konya’da ikamet ediyor arkadaş.
Mehmet Ali Doğruer
0537 354 66 77

Tonu 9000 tl ye oluyor çok pahalı değil mi?
Gördüklerimi yazayım:
Dövülecek yüzeyin sonuçta kaliteli olması için tufal (curuf) az olmalı yani dövmeden önce yüzeyi tel fırça veya sert bir aletle temizleyiniz
Örsü, örs altlığına boşluklu olarak koymuşsunuz zamanı gelir sağa sola kayıp düşebilir, daha sıkı sınırlandırın ki örs altlık üzerinde gezinmesin.
Piyasada kaça satılır ederi nedir bilmem çünkü daha önce kg fiyatı hakkında fikrim yok.
İlk defa elime geçecek bir kömür zamanında çok aradım bulamadım piyasada bolca bulduğum bir kömür değil.
Bilgi için teşekkürler fırça kullanmıyorum şimdiye kadar fırçasız kötü kalitesiz göründüğünü görmedim ağız hattının üstü gayet düzgün oluyor kaliteden kastınız görüntü mü tam olarak anlamadım aslında biraz açarmısınız konuyu hocam
Örsü çoğu zaman seyyar olarak kullanıyorum ondan sabitlemiyorum sabit örsüm mevcut.
Fırça kullanılmadan dövülmüş bir civa çeliği ağız hattı ve sırtı bu şekilde örnek olarak paylaşıyorum tam anlamadım çünkü demek istediğinizi