Bıçak Sanatı - Forum

#5 Av-Kamp Bıçağı

mhmmd

• **
  • 113
  • Meslek: inşaat mühendisi
  • Yer: denizli (i) , akşehir (m)
Ynt: #5 Av-Kamp Bıçağı
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2021, 19:27:08 »
Orkun hocam kesme konusunda kesinlikle size katiliyorum, agiz acisi arttikca kesmiyor, resmen yariyor. İstedigi kadar keskin olsun.. al eline bi patates kes deseler kesilmez, domates kesmeye kalksan elinde domates sosu olur... Calistigimiz metaller 3-4 mm den basladigi icin islevsel bir agiz icin tam taslama gerekli diye dusunuyorum..

atikmehmet

• 1213
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2021, 10:33:35 »
Bu formu ne zaman görsem işe hazır ne versen yapar bu moduna giriyorum. Niyeyse bu Enzo görev adamıymış gibi kazındı aklıma :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Ersin Özdemir

• 2462
  • Meslek: ( Makine teknikeri )
  • Yer: Viyana-İstabul- Edirne
« Yanıtla #22 : 26 Mayıs 2021, 21:23:21 »
Çok temiz sade ve şık bir işçilik olmuş eline sağlık Orkun ustam

orkunaydin350

• *
  • 2018
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #23 : 27 Mayıs 2021, 09:13:35 »
Orkun hocam kesme konusunda kesinlikle size katiliyorum, agiz acisi arttikca kesmiyor, resmen yariyor. İstedigi kadar keskin olsun.. al eline bi patates kes deseler kesilmez, domates kesmeye kalksan elinde domates sosu olur... Calistigimiz metaller 3-4 mm den basladigi icin islevsel bir agiz icin tam taslama gerekli diye dusunuyorum..
Aynen katılıyorum hocam. :2up

Bu formu ne zaman görsem işe hazır ne versen yapar bu moduna giriyorum. Niyeyse bu Enzo görev adamıymış gibi kazındı aklıma :)
Evet ustam, klasik bushcraft'ların bir benzeri. Abartısız, derli toplu bir tasarım.

Çok temiz sade ve şık bir işçilik olmuş eline sağlık Orkun ustam
Çok teşekkürler ustam, sağolun. ^-^