Elinize sağlık çok temiz bir işçilik olmuş ustam. Bu tarz işlevselliği ön planda bıçakları çok seviyorum.
Çok teşekkürler, sağolun ustam.
Eline sağlık.
Tüh. Ben de delikli pim diyecektim. Ne diyeceğim şimdi? 
Aaaa hocam, biraz yaratıcı ol. Kesin vardır senin gördüğün bir ayrıntı.

Yapısal olarak harika bir bıçak olmuş tertemiz işçiliğinizlede bu yapıyı çok güzel göstermişsiniz elinize sağlık ben bayıldım <3
Eleştirmek haddime değil kendi açımdan iki tane görüşümü bildirmek isterim;
Compact Laminant ile Zeytin arasına liner konmasa ve boru pimin yanındaki pim olmasa nasıl olurdu diye düşündüm sadece 
Yorum için teşekkürler hocam. Gözlem yapmak bizim için önemli. Sadece düz Instagram mantığında beğeni ve yorum almak için paylaşım yapmıyoruz. Sonuçta burada bıçak yapan insanlarız ve birbirimizin sadece beğenisi için değil, görüş ve yorumlarına da ihtiyacımız olduğu için paylaşım yapıyoruz. Burası sadece teşhir değil, çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için ihtiyacımız olan bir platform. O açıdan fikirlerinizi belirtirken rahat olun lütfen. Bu arada verdiğiniz 2 tavsiyeyi de değerlendireceğim. Hatta arkadaki pimin boru pime bu kadar yakın olduğunu şimdi farkettim.

Teşekkürler.
Elinize sağlık, form olarak çok güzel bir bıçak. İşçilikte üst düzey olunca görsel doyurucuğu yüksek bir bıçak ortaya çıkmış. Bir iki ufak tefek kozmetik hatayı ancak arayınca görebiliyoruz.
Bıçağın sırttan çekilmiş fotosunu kabzanın formunu çok anlayamadığım için merak ettim. Belki balçak kısmında kabzanın et kalınlığı göreceli olarak ince kalmış olabilir, foto olmadan tam anlayamadım.
Tekrar elinize sağlık, renk uyumuyla, işçiliğiyle, formuyla çok güzel bir bıçak olmuş.
Çok teşekkürler Burçin ustam, beğenmenize sevindim. Kabzayı kola şişesi formunda işlemeye çalıştım, o sebeple dediğiniz doğru, bilerek ricasso kısmını ince bıraktım.
https://www.youtube.com/watch?v=NHHElSC3Uzc Ama anladığım kadarıyla çok hoş görünmüyor ve o kısmı beğenmediniz, doğru mu?
Eline sağlık Orkun. Uç kısmı bilerek mi küt bıraktın?
Çok sağol İbrahim ustam. Uç kısmı makinede işlerken biraz bozulu ve inceldi. Ucu istemeden kütleşti. İyi yakaladın, ben onu model çizimi gibi görülür diye düşünüyordum.

Maşallah ustam eline koluna sağlık
Bu tarz formda işlevsellik ön planda olan sade ve şık bıçaklar çok hoşuma gidiyor bir iki model var begendiğim bayram sonu çeliğe aktaracağım 
Eyvallah Şaban ustam, beğenmene sevindim ama sade demen biraz acıttı.

Çok teşekkürler.

ustam elinize sağlık saptaki polisaj işlemi gerekten çok güzel durmuş 
Çok sağol Hüseyin ustam, tüm pavyonculara tavsiye ediyorum.

cok şık olmuş orkun ustam tertemiz eline saglık
Çok teşekkürler Veysel ustam, beğenmene sevindim.