Kesinlikle çok güzel görünüyor . Mutfak bicaklarinda sapı tam kavrama yapılmaz pek gerçi kişinin alışkanlığına göre değişir tabi ki ama şahsım adına kullanışlı ve görsel açıdan güzel bir bıçak ellerinize sağlık...
Teşekkur ederim ele oturuşu iyi gibi ama bir daha ki sefer bu kadar geniş balcak kullanmam
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Teşekkur ederim
Elinize sağlık. Sap bana da biraz kalın göründü ama şu an bile ufak birkaç rötüşla düzeltilebilir. Sapın huş kabuklarından sonrasında alt kısımda sanki ufak bi eğrilik var. Sapın ön kısmı ile hizalı değil gibi. O hizaya çekilirse arka taraf da biraz daha incelir sanırım.
Bu arada scotch hiç kullanmadım ama bir arkadaş önermişti. Tavsiyeniz olur mu kullanımı ile ilgili.
Sap kalın değil geniş ustam oyle gozukuyor dediğiniz gibi ufak bir eğrilik var orayı duzeltmek cok vaktimi alcaktı birde namlu montaf yaptıktan sonra sapı işledim bence daha once işlenirse cok daha iyi ve kolay olcak gibi
Scoctcha gelirsek cizikleri trizact ile kaybediyorum once sonra scotchla cok guzel duruyor ben memnunum trizactla beraber kullanım tavsıye ederim
Birde bulabılırseniz j-flex 120 ve 240 kum cok guzel bitiriş oluyor
Veysel bey elinize sağlık . Fotoğraftan yada sapın kısalığından o da değilse sapı bıçağın sırtıyla aynı hizada olmadığından kalın gözüküyor olabilir . Ele oturuşunu beğeniyorsanız hiç sorun yok . Bıçaklarını sevdiğim bir usta o namlu ile sap arasında kalan kısmın yani sapın kalınlığını belirleyen kısmın 18-25mm arasında yaptığını söylemişti.
Tavsiyeniz için teşekkur ederim birde fotograf cekme özürü var ustam onda biraz kalın gozukuyor ele alınca benı rahatsız eden tek balcak genişliği idi