Öncelikle şunu netleştirelim, ben etkinliğin hakemi değilim abiler.
Görkem usta fikir verdiğinde ben de forum için elimi taşın altına koymak istedim. İşim gereği bilgisayar ve internetle sürekli haşir neşirim ve çok sık foruma yazabiliyorum. Bu etkinlik başlığına ayrıca ilgiliyim, hepsi bu. Bu kadar ilgi göstermemin sebebi sadece gönüllü olmak ve "etkinlik yapalım" , "kamp yapalım" , "buluşalım" gibi fikirlerin arkasında olup altını da doldurmaya çalışmak. Kendimce elimden gelen ilgiyi gösteremeye çalışıyorum. Bu noktada benim bireysel itiraz etmişliğim yok, öyle bir hakkım da yok. Buraya kadar sorun yoksa devam ediyorum.
Bana şahsen sorulsa, karbonun olduğu yerde N690 hayli hayli olur. Hem pahalı bir çelik, hem iyi bir çelik. Sıradan dandik bir paslanmaz da değil sonuçta. Ama katılım için uygundur demek de aynı şekilde benim haddime değil. Bunun kararını verebilecek kişi olmadığımı yukarda anlatmaya çalıştım.
Yani buradan çıkartılacak senin kanaatin böyle bir kural olduğu ve ben istesem'de istemesem'de sen katılamazsın sonucumu çıkartmalıyım hala anlamadım, bıçağı sana hediye olarak göndereyim katılmayayım dedim ona'da bir şey yazmadın. Bana forum için şunu yaptım bunu ettim demene gerek yok zaten tüm ustalar gayretini gayet iyi bir biçimde anlıyorlar ve biliyorlar. Peki haddine olmayan bir konuyu neden ısrarla yazıp benden cevabını almışken uzatıyorsun.
Online toplantılarda da elimde n690 var DTE için yaptığım bıçağımda var Bursa ya sizin memleketinize göndereceğim olmazsa ısıl işleme dediğim de uyarsaydınız keşke hiç DTE için uğraşmazdım Orkun ustam.
Yanlız burada itiraz ediyorum, ben özellikle etkinliğe N690'la katılacağınızı anlamadım o konuşmalarda. Yada siz özellikle N690'la katılacağınızı söylemediniz. Yada ben o esnada uyuyordum, bilmiyorum.

Kısacası ben toplantıda da onay vermedim, ki dediğim gibi onay mercii ben değilim.
İnşallah anlaşmışızdır ve ortak noktada buluşmuşuzdur. Herhangi bir sorun var mı?
[/quote]
Uyumasaydın Orkun keşke o noktada beni uyarsaydın mı diyeyim ? Ben 2 tane bıçak yaptığımı bunları böhlerin kendi ısıl işlem yaptığı yere göndermek istediğimi ve bunlardan birisinin tekrardan yazıyorum DTE için yetişmesini istediğimi ve ısıl işlem firmalarından çok çektiğim için herhangi bir aksilik olma durumunda mahçup olacağımı söyledim. Ustalarımı ve üstad larımı abilerimi ve kardeşlerimi n690 bir bıçakla katılıma girsin mi girmesin mi Emrah diye zaten rahatsız bile etmek istemem.
Onay mercimiz kim o zaman ona bir danışıp geri dönelim konumuza istersen mi yazayım ?
Abi eline sağlık bence kabza rengi de çok tatlı olmuş . Perdahta iyi olmuş aslında ama 
Sen de özellikle sataşmaya çalışıyorsun, bir daha olursa kulaklarını çekeceğim. İstediğini alacaksın. 
Bu yazıyı da benim konumda yazamazsın şahsi olarak algılarım sataşılacak bir durum yok ortada herkeze şunun çokta iyi değil bunun bitmemiş gibi yazarsan herkezden hakettiğin gibi cevap alırsın. İstediği neymiş ki sen vereceksin ? (Birbirinizi hangi seviyede nasıl tanıdığınız benim için önemli bile değil.)
Çok konuşup az iş yapan adamlardan birisin gözümde.
Ortak bi noktamız kalmadı diye umut ediyorum, ben ortak nokta aradıkça sen uzatıyorsun. Katılmıyorum DTE ye.