Bıçak Sanatı - Forum

Damascus Sandal-1

karabasan

• 48
  • Hasan Basri TUĞAN
  • Meslek: Turizm
  • Yer: İstanbul/Maltepe
Ynt: Damascus Sandal-1
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2021, 08:22:54 »
Elinize sağlık, siz sanırım doğaya sıklıkla çıkıyorsunuz. Hatta sizi, Hilux ile birlikte videoda görmüştüm. Açık havada bıçak yapıyor dunuz. Ne güzel; hem malzeme, hem huzur, hem ilham. Doğada herşey var.

Saygılarımla üstadım.
Huzura çıktığımızda başımızı eğik bırakma Ya Rab..

« Yanıtla #21 : 24 Ocak 2021, 12:55:34 »
Elinize sağlık, siz sanırım doğaya sıklıkla çıkıyorsunuz. Hatta sizi, Hilux ile birlikte videoda görmüştüm. Açık havada bıçak yapıyor dunuz. Ne güzel; hem malzeme, hem huzur, hem ilham. Doğada herşey var.

Saygılarımla üstadım.
Teşekkürler, elimden geldiği ve koşullar elverdiği sürece çıkıyorum, ama son bir yıldır bu pandemi nedeniyle herşeyi kısıtladılar, gerekçesini anlamak çok ama buna doğaya çıkmak ve kamplar da dahil  ::)

maytir

• 288
    • ARTVENTURE Reklam Tasarım
  • Meslek: Grafik Tasarımcı - KRAV MAGA Eğitmen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2021, 18:56:13 »
Ellerinize sağlık Safa ustam.
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL
https://www.instagram.com/atolye_maytir/

« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2021, 19:33:53 »
Ellerinize sağlık Safa ustam.
Çok teşekkürler.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2021, 21:44:15 »
hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık
su türk burgusuna biraz daha onem vermek lazım aslında rkin Amerika lisi bizden daha cok yapiyor. Hocam ben bir sey sormak istiyorum , pirincteki izleri nasil yapiyorsunuz ?

« Yanıtla #25 : 28 Ocak 2021, 00:21:41 »
hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık
su türk burgusuna biraz daha onem vermek lazım aslında rkin Amerika lisi bizden daha cok yapiyor. Hocam ben bir sey sormak istiyorum , pirincteki izleri nasil yapiyorsunuz ?
Sağolasın Ersin, Türk burgusunda bizim çözemediğimiz bir şey yok ama işte olanak ve ortam sorunu, maalesef biz elin Amerikalısının olanaklarına sahip olamıyoruz  :(
İzleri Dremele taktığım karbür bir yuvarlak uçla yapıyorum.

maytir

• 288
« Yanıtla #26 : 27 Şubat 2021, 23:09:39 »
Ellerinize sağlık ustam, çok güzel olmuş. Kılıflarınızdaki renk tonlamasına ayrıca hayranım.
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL

Aytunç Ayper(itunch)

• 351
  • itunch
  • Meslek: Elektrik-Elektronik & Mekanik Kalibrasyon ve Ölçüm.
« Yanıtla #27 : 01 Mart 2021, 01:24:59 »
Ustam eline sağlık, ziyadesiyle güzel olmuş. Sizin dövme çelikle uğraştığınızı bilmiyordum. Damascus çeliği kendiniz mı yaptınız?
Aytunç Ayper (itunch)

maytir

• 288
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2021, 11:25:48 »
Ellerinize sağlık ustam, çok güzel olmuş. Kılıflarınızdaki renk tonlamasına ayrıca hayranım.

Her tekrar baktığımda tekrarlayacağım bunu sanırım  :D
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL

« Yanıtla #29 : 04 Mart 2021, 00:10:36 »
Çok teşekkür ederim  ^-^

Ustam eline sağlık, ziyadesiyle güzel olmuş. Sizin dövme çelikle uğraştığınızı bilmiyordum. Damascus çeliği kendiniz mı yaptınız?
Aytunç, zaman zaman yapıyorum elimden geldiğince  ;) Damascus u ben yaptım evet. Teşekkür ederim.

mhmmd

• **
  • 113
  • Meslek: inşaat mühendisi
  • Yer: denizli (i) , akşehir (m)
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2021, 02:27:33 »
Sefa hocam ellerine saglik, ara ara canim cekiyor acip bakiyorum bu bicagin fotograflarina ve her bakisimda amiyene bir tabir olacak ama, dibin dusmesi olayini yasiyorum. Gariptir bir de sandal agaci saplantisi olustu, ne yapacagim bilmiyorum. 😊

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #31 : 03 Nisan 2021, 11:50:59 »
Hocam bu vatandaşı hatırladım  🙂sanırım 4-5 yıl bıçak olmayı beklemiş ama ağzı bıçak formunda açınca çok güzel bir desen çıkmış
eline koluna sağlık

« Yanıtla #32 : 03 Nisan 2021, 16:00:30 »
Sefa hocam ellerine saglik, ara ara canim cekiyor acip bakiyorum bu bicagin fotograflarina ve her bakisimda amiyene bir tabir olacak ama, dibin dusmesi olayini yasiyorum. Gariptir bir de sandal agaci saplantisi olustu, ne yapacagim bilmiyorum. 😊
Sağolasın, teşekkürler. Sandal kökleri sürprizli bir ağaç, genellikle kötü bir desen çıkmıyor, doğaya çıkınca biraz dikkatli olmakta yarar var, denk gelebiliyor.

Hocam bu vatandaşı hatırladım  🙂sanırım 4-5 yıl bıçak olmayı beklemiş ama ağzı bıçak formunda açınca çok güzel bir desen çıkmış
eline koluna sağlık
Doğru hatırlıyorsun  :2up  :2up

Ufuk Dede

• 140
  • Ufuk Dede
  • Meslek: Memur/Biyolog
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #33 : 12 Nisan 2021, 11:11:39 »
Bazen Sefa Ustamın eserlerini görünce nasıl olsa böylesini yapamam bu hobiyi bırakayım diyorum  :D Şaka bir yana eleştirmek haddimiz değil naçizane beğenimizi belirtiyoruz.Elinize sağlık Sefa Ustam.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. " YAŞAR KEMAL.

« Yanıtla #34 : 12 Nisan 2021, 18:16:40 »
Bazen Sefa Ustamın eserlerini görünce nasıl olsa böylesini yapamam bu hobiyi bırakayım diyorum  :D Şaka bir yana eleştirmek haddimiz değil naçizane beğenimizi belirtiyoruz.Elinize sağlık Sefa Ustam.
Aman estağfurullah, öyle yapılmayacak işler değil, çok teşekkür ederim, sağolasın.