Elinize sağlık, siz sanırım doğaya sıklıkla çıkıyorsunuz. Hatta sizi, Hilux ile birlikte videoda görmüştüm. Açık havada bıçak yapıyor dunuz. Ne güzel; hem malzeme, hem huzur, hem ilham. Doğada herşey var.Saygılarımla üstadım.
Ellerinize sağlık Safa ustam.
hocam çok güzel olmuş ellerine sağlıksu türk burgusuna biraz daha onem vermek lazım aslında rkin Amerika lisi bizden daha cok yapiyor. Hocam ben bir sey sormak istiyorum , pirincteki izleri nasil yapiyorsunuz ?
Ellerinize sağlık ustam, çok güzel olmuş. Kılıflarınızdaki renk tonlamasına ayrıca hayranım.
Ustam eline sağlık, ziyadesiyle güzel olmuş. Sizin dövme çelikle uğraştığınızı bilmiyordum. Damascus çeliği kendiniz mı yaptınız?
Sefa hocam ellerine saglik, ara ara canim cekiyor acip bakiyorum bu bicagin fotograflarina ve her bakisimda amiyene bir tabir olacak ama, dibin dusmesi olayini yasiyorum. Gariptir bir de sandal agaci saplantisi olustu, ne yapacagim bilmiyorum. 😊
Hocam bu vatandaşı hatırladım 🙂sanırım 4-5 yıl bıçak olmayı beklemiş ama ağzı bıçak formunda açınca çok güzel bir desen çıkmış eline koluna sağlık
Bazen Sefa Ustamın eserlerini görünce nasıl olsa böylesini yapamam bu hobiyi bırakayım diyorum Şaka bir yana eleştirmek haddimiz değil naçizane beğenimizi belirtiyoruz.Elinize sağlık Sefa Ustam.