Elinize sağlık, güzel görünüyor.
Teşekkür ederim ustam.
Temizlenmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum hocam. İyi ki bizim pısırık ve garantici tavsiyelerimizi dinlemeyip Sefa hocamı dinlemişsin. 
Sıcağı sıcağına hemen işe koyulduğun ve kısa zamanda işi bitirdiğin için teşekkür ederim hocam. Benim de dahil birçok kapanmamış konumuz var. Ustalarımız bir tavsiye verdiğinde "ilk fırsatta deneyeceğim" deyip yıllarca erteleyebiliyoruz. İşi ciddiye alıp, zaman ayırıp, uğraşman ve karşılığında emeklerini aldığını görmekten mutlu oldum.
Hatta gaza geldim, ben de suda su vermeyi deneyeceğim inşallah.
Orkun Ustam çok teşekkür ederim.
Bu homam işi beni çok heyecanlandırdı gerçekten, fakat birkaç fırın daha ekmek yememiz gerekiyor galiba

Umduğum gibi olmadı, deseni adam akıllı belirgin kilmak zor işmiş ya da ben bir yerlerde yanlış yapıyorum.. Gerçi zamanım da çok kısıtlıydı, bıçağı kayın pederime hediye edeceğim birkac günlüğüne misafirim olacaklar gitmeden tamamlamak için de biraz acele ettim.. bakalım yarın biraz daha uğraşacağım, olmadı bitirmeye bakacağım artık..
Ama yılmak yok, zaman sıkıntısı olmadığı bir zamanda başaracağım inşallah

Emeğine ve ısrarına sağlık. 
Merakla bekliyorum...
Çok teşekkür ederim hocam fajat korkarım ki sizleri hayal kırıklığına uğrayacağım..

Bir öncekiyle kıyaslanmayacak kadar iyi, hem hat çok hareketli, hem de uç ve son kısmı tam olması gerektiği gibi çıkmış, ellerine kollarına sağlık. Canını sıkmak istemem ve umarım öyle değildir ama uca doğru küçük bir çatlak mı var? aşağıya o kısmın fotoğrafını ekliyorum, eğer çatlak varsa o çatlağı geçecek şekilde pay var ve orayı taşlayarak bertaraf edebilirsin gibi.
Hocam çok teşekkür ederim. Bugünkü çalışmamda deseni pek iyi belirginlestieremedim, yarın biraz daha deneyeceğim inşallah yarın istediğim sonucu elde ederim.
Hocam fotoğrafta cidden çatlak var gibi duruyor, hatta nereredeyse net bir çatlak. Ama bugün perdah yaptım, asite de daldırdım çatlağa benzer bir şey dikkatimi çekmedi. Görüntüdeki kısım tufalden kaynaklanıyor olsa gerek bir de kil bir parça dökülme yapmıştı o yüzden ben yine alttan tel satmıştım zannedersem tel de tam.o kısma denk gelmiş belki de onun etkisiyle böyle bir görüntü oluşmuş.
Ama fotoğraf gördüğüm an beni yine ürküttü yarın tekrar daha detaylı bakacağım.