Büyük bir hevesle başladığım bıçak serüvenim, peş peşe atölye taşımaları, sonrasında yetmeyip iş, ev ve şehir değişikliği derken baya bir sekteye uğramıştı, geçenlerde instagramda gezerken Sefa hocamın instagram sayfasını farkettim, (şimdiye kadar takip etmemiş olmam çok büyük ayıp, bununla ilgilide kendisinden özür diliyorum) hocamın yaptığı işleri gördükçe hevesim tekrar alevlendi, yeniden bıçak yapmaya başladım, arkadaş çevrem içinde bir kampanya başlattım Koronayı atlatan herkese bir adet bıçak hediye ediyorum, genelde a2 ve 4116 malzemeler kullanıyorum, el melekeleri biraz kaybolmuş ama yavaş yavaş alışıyorum, bir müddet sonra daha iyi malzemelerle birşeyler yapmak istiyorum.
Benim sizlere sormak istediğim şu , tabi eskilerden forumda kim var onuda bilmiyorum

zamanında toplu olarak aldığımız m390 ve w1 hala ambalajıyla duruyor, aranızda kullananlar olmuştur , m390 a göre prosesler takip edilince elde edilen sonuçlar nasıldı? Veya bu çelikle ilgili tavsiye edeceğiniz püf noktaları varımdır?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..