Ustam bu çok daha fena olmuş. Ceviz çok yakışmış. Dövme izleri, rustik tarz cevizle bütünlük oluşturmuş. Çok beğendim eline sağlık. Yanlız kuyrukdaki pirinç halka boş kalmış sanki. Gökhan ustanın çalışmalarına benzemiş ama onunkiler gibi bir alt tabla ile daha şık olabilirmiş.
Artık kıskanma hakkımızı kullanma durumuna geldi Şaban Usta'nın çalışmaları.
Eline sağlık ustam çok güzel olmuş maşallah. Fakat kuyruktaki halka bıçağa göre küçük kalmış, bi tık daha büyüğü olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Eline sağlık Şaban usta dokturmussun gene maşallah 🙂
Ustam eline sağlık, fevkalâde olmuş
Şaban Ustam elinize sağlık ben de çok beğendim geröekten yakışıklı olmuş Bu arada kabza üzerine herhangi bir yğ vs. uyguladınız mı tung olur keten tohumu olur. Bana uygulanmamış gibi geld lakin uygulansa çok daha parlak ve kendini gsterir bir hal alır diye düşünüyorum tabi uygulanmış hali ise yanılıyorum demektir
Alıntı yapılan: HüseyiN.TufekCi - 24 Kasım 2020, 19:15:08Eline sağlık Şaban usta dokturmussun gene maşallah 🙂Sağol ustam teşekkür ederim Alıntı yapılan: AdnanErgün - 24 Kasım 2020, 22:48:12Ustam eline sağlık, fevkalâde olmuş Teşekkür ederim hocam sağolun Bizi bugünlere getiren öğreten anlatan çaba sarfeden siz ve tüm forumdaki Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 25 Kasım 2020, 00:27:56Alıntı yapılan: HüseyiN.TufekCi - 24 Kasım 2020, 19:15:08Eline sağlık Şaban usta dokturmussun gene maşallah 🙂Sağol ustam teşekkür ederim Alıntı yapılan: AdnanErgün - 24 Kasım 2020, 22:48:12Ustam eline sağlık, fevkalâde olmuş Teşekkür ederim hocam sağolun Bizi bugünlere getiren öğreten anlatan çaba sarfeden siz ve tüm forumdaki Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Ustam biraz geç gördüm kusura bakmayasın. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, eksik olmayın
Maşallah çok güzel...
Kardeşim eline koluna sağlık mazeme 10 numara herşey çok güzel o geyik boynuzu olmuşmu içinin hos kısmını çıkarana kadar zımpara yapmışsın o hos kısım çürür oraya uygun boznuz yoksa takma bunu görüpte uyarmayan ustalarımız neden yazmamış bunuda anlamış değilim bu yazıyı gine yazmayım dedim ama aynı yanlış devam ediyor o yüzden yazdım kusura bakma kardeşim