Katılıma ilgi beni çok mutlu ediyor, ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. Paylaşımlarınız ve foruma olan ilginiz hepimizi mutlu edecektir. Fakat forumun tümünde, ikliminde ve kültüründe, diğer tüm başlıklarda olmadığı halde, sadece bu DTE organizasyonu için geçerli olan bir kuralı hatırlatmak istiyorum; Etkinliğe ve çekilişe katılmak için çalışmanızın elemeden geçmesi gerekiyor. Yani temel konularda hatalı olan çalışmalar çekilişe dahil edilmeyecek. Çalışmalarınız bir metalin bıçak olabilmesi için kesin sahip olması gereken zorunlulukları(uygun çelik, doğru ısıl işlem, hatasız bir yada birden fazla ağız, hatasız bir kabza, gerçekten uğraşılmış ve emek verildiğine inanılşmış zımpara-perdah-temizlik işçiliği) bünyesinde barındırmalı.
Bunu yanlış anlamayın, siz acemisiniz, siz yenisiniz, dışlanıyorsunuz, ayrımcılık yapılıyor gibi
sakın ve lütfen anlamayın. Belki hepimizden daha iyi ustasınız ama henüz aramızda çalışmalarını forumda görmediğimiz üyeler var. Bu yüzden seviyeleri bilmediğimiz için bu uyarıyı yapma gereği duyuyorum sürekli. Bu şartlar da zaten siz üyeleri korumak için koyulmuş kurallar. Sizler o kadar uğraşıp emek verdikten sonra, çekilişte sizin kadar emek verilmemiş bir bıçağın size gelmesini engellemek ve sizleri korumak maksatlı düşünülmüş tedbirlerdir. Ve en başta bu işin ana temasının hediyeleşmek olduğunu hep aklımızda tutarak çalışmalıyız arkadaşlar. Kendimize yakışanı ve ne kadar iyi bıçaklar yapmak istediğimizi göstereceğimiz bir sınav olarak görmeliyiz. Karşı tarafa hediye ettiğiniz bıçağın sahibi sizin hakkınızda nasıl bir düşünceye sahip olacak, bunu unutmamak gerekiyor.
Umarım haddimi aşmamışımdır. Etkinliği oluşturup destekleyip ön ayak olmak, bu şekilde sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Eski ustalarım söylemek istediğimi anlamıştır ama yeni tanıştığımız arkadaşları da inşallah gücenmemiştir. Hepinize tekrar kolay gelsin, sıkı çalışın bileğinize kuvvet ustalarım.