Üzerimden yük kalktı, yaptım yapacağım derken bugün bitirdim. Valla ben çok beğendim

umarım hangi arkadaşa çıkarsa o da beğenir. Bıçak hakkında biraz birşeyler yazayım; malzeme W2, çok küçük bir namlu ve aynı şekilde bir sapa sahip küçük bir Shirasaya Tanto. Dikkatinizi çekerim, aslında küçük ama tüm detaylarıyla normal geleneksel bir Tanto da olması gereken herşey olması gerektiği gibi oldu, Habaki si bakır, Tsuba bronz, Meguki bakır, Saya ve Tsuka Macassar Abanoz. Bir detay vereyim, sonuçta bu bir neck olduğu için ve boyuna asıldığında bıçağın kılıftan düşmemesi gerektiği için, Saya içerisinde her iki yanda ikişer tane neodyum mıknatıs ahşaba gömülü bir halde ve Tanto Saya dan asla düşmüyor

. Namlu üzerinde Hamon var ve doğrusunu isterseniz küçük bir namlu da Hamon yapmak ve çıkarmak, büyük bir namludan daha zor diyebilirim. Tüm detaylar gerçekten çok küçük ama yaparken keyif verdi. Bolca fotoğraf paylaşıyorum, paylaşmadıklarım da kişisel web sayfamdan bakılabilir. ( Tam Boy: 172 mm, iki mm geçtim ölçüyü

)