Ayrıntılı arama yap
Arkadaşlar lisdeye benide ekleyin.
Başladık oluyor yapıyoruz derken sonunu getirdik ufak bıçak gerçekten yapması zevkliFakat bir o kadar da zahmetli ince iş güzel olsun diye parça yılan ağacı kullanayım dedim bir tarafta çatlak çıktı hadi onu yapıştırılalım devam edelim ahşap boşa gitmesin güzel parça dedim herşey bitti bu sefer ince zımparayı yaparken diğer tarafta çatlak varmış fotoğraflarda belli fazla bir zararı yok yapıştırmak istesem kırılır hiç dokunmadım kime giderse gitsin kabzanın değişimini istediği ahşaptan yapabilirim böyle içime sinmedi benim.Çelik O2Toplam boy 13,5 cmKalınlık 4 mmKabza Yılan 🐍 Ağacı Pirinç Liner.........
Nihayet etkinlik için düşündüğüm birinci bıçağı bitirdim. Uygun bir kılıf düşünmem lazım.Önce suya, sonra yağa yöntemiyle şamot harcıyla hamon denedim. Bu kadarını yapabildim.Çelik : Esaş eğeTam Boy: 16,8 cmNamlu Boy: 7,5 cmKalınlık : 5 mm
Valla biz bırakalım artık bu işi Hocam bir de "bu kadarını yapabildim" diyorsunuz.Biz ne yapalım "bu kadarı" buysa?.........
..........Çok güzel olmuş, elinize sağlık
Mehmet hocam eline sağlık, hamon çıkarmışsın. Su vermeyi anlatabilir misin? Kaç sn suda, kaç sn yağda bekledi?