Ayrıntılı arama yap Güvenliğe dikkat!
Arkadaşlar lisdeye benide ekleyin.
Taner Ustam. Ben ekleme işini seve seve üstlenirim. Yeterki sen benim makineyi yetiştir.
Alıntı yapılan: taner çiçek - 17 Kasım 2020, 00:27:24Arkadaşlar lisdeye benide ekleyin.DTE-2021 Katılımcı Listesi: 1. Orkun AYDIN 2. Mehmet UYSAL 3. Sefa ÇABUK 4. Bülent KUTSAL 5. Görkem SAĞINMAZ 6. Şaban KURT 7. Maxilla 8. Hüseyin TÜFEKÇİ 9. Şevkat10. Adnan ERGÜN11. Eyüp APAYDIN12. Akın TEMÜR13. Mehmet ARSLAN14. wmasterfriend15. Eren TOPBAŞ16. Şeref ACAR17. Teoman ŞENGÜN18. Acur Firarda19. Mehmet ATİK20. Taner ÇİÇEKTaner Ustam. Ben ekleme işini seve seve üstlenirim. Yeterki sen benim makineyi yetiştir.
..................Mehmet hocam makinen şimdiden hayırlı olsun. İyi direndin ama makineyle çalışmayı seveceğine eminim.
..............Kara düzen yetişemiyorduk bundan sonra hiç yetişemeyiz biz gençleri cebinden çıkartıyorsun ustam olmaz ki böyle biraz yavaş şaka bi yana hayırlı olsun nice eserlere
Tartışmalar bitti sanırım. Kurallar zaten yazılmış.Baki usta etkinlikte olmana çok sevindim.Ben böyle bıçaklar pek çalışmadım. Başlayanlar şöyle profil, çizim vs atsa da ufaktan şablon oluştursak. Kısaca acemilereyardım.
Ustam siz de acemiyseniz bir daha elime eğe almak cesaretini göstermeyeceğim. Alıntı yapılan: Şeref Acar - 17 Kasım 2020, 12:33:57Tartışmalar bitti sanırım. Kurallar zaten yazılmış.Baki usta etkinlikte olmana çok sevindim.Ben böyle bıçaklar pek çalışmadım. Başlayanlar şöyle profil, çizim vs atsa da ufaktan şablon oluştursak. Kısaca acemilereyardım.
Aklımdakini okudunuz Bülent ustam. Adam elle sanmai dövüp kilitli mekanizma çakılar yapıyor bir de acemiyim yardım edin diyor. Trolleniyoruz galiba. Alıntı yapılan: Kutsal - 17 Kasım 2020, 15:40:37Ustam siz de acemiyseniz bir daha elime eğe almak cesaretini göstermeyeceğim. Alıntı yapılan: Şeref Acar - 17 Kasım 2020, 12:33:57Tartışmalar bitti sanırım. Kurallar zaten yazılmış.Baki usta etkinlikte olmana çok sevindim.Ben böyle bıçaklar pek çalışmadım. Başlayanlar şöyle profil, çizim vs atsa da ufaktan şablon oluştursak. Kısaca acemilereyardım.
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 17 Kasım 2020, 15:45:50Aklımdakini okudunuz Bülent ustam. Adam elle sanmai dövüp kilitli mekanizma çakılar yapıyor bir de acemiyim yardım edin diyor. Trolleniyoruz galiba. Alıntı yapılan: Kutsal - 17 Kasım 2020, 15:40:37Ustam siz de acemiyseniz bir daha elime eğe almak cesaretini göstermeyeceğim. Alıntı yapılan: Şeref Acar - 17 Kasım 2020, 12:33:57Tartışmalar bitti sanırım. Kurallar zaten yazılmış.Baki usta etkinlikte olmana çok sevindim.Ben böyle bıçaklar pek çalışmadım. Başlayanlar şöyle profil, çizim vs atsa da ufaktan şablon oluştursak. Kısaca acemilereyardım.
Herkese selamlar.Forumdan çok uzak kaldım. Bu etkinlik sayesinde biraz çalışmış olacagım. Kabul buyurursanız ben de varım.DTE-2021 Katılımcı Listesi: 1. Orkun AYDIN 2. Mehmet UYSAL 3. Sefa ÇABUK 4. Bülent KUTSAL 5. Görkem SAĞINMAZ 6. Şaban KURT 7. Maxilla 8. Hüseyin TÜFEKÇİ 9. Şevkat10. Adnan ERGÜN11. Eyüp APAYDIN12. Akın TEMÜR13. Mehmet ARSLAN14. wmasterfriend15. Eren TOPBAŞ16. Şeref ACAR17. Teoman ŞENGÜN18. Acur Firarda19. Mehmet ATİK20. Taner ÇİÇEK21. Emrah Uğur
😀😀 abilerim tiye almayın benihakikaten bu ufaklıklarda bayağı acemiyim. Bu ara böyle küçük avcılarla çalışmak istiyordumŞaban abi resimleri yükleyince ışıklar yandı. Teşekkürler Şaban abi,Çok güzel çizimler var, sağolasın.
Alıntı yapılan: Şeref Acar - 17 Kasım 2020, 23:09:17😀😀 abilerim tiye almayın benihakikaten bu ufaklıklarda bayağı acemiyim. Bu ara böyle küçük avcılarla çalışmak istiyordumŞaban abi resimleri yükleyince ışıklar yandı. Teşekkürler Şaban abi,Çok güzel çizimler var, sağolasın.Şeref, sanki kimse yemedi gibi
😁😁😁 yakalandık