Hayırlı uğurlu olsun ustam. Bileğine kuvvet.
Hayırlı olsun Şaban kardeşim, bu örsü senin aldığını bilmiyordum, sana gelmesine çok sevindim. Mengenede işin çok ama nadir bir parça, hayırlı olsun çok güzel bir takım olmuş
Hayırlı olsun. Örsü instagram'da da görüp beğenmiştim. Güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız inşaAllah.
Güle güle kullan Ustam
hayirli olsun
Hayırlı,uğurlu olsun,kazasız,belasız kullanın.
Oooooo, buna bayıldım ustam. 20kg olması ayrıca bir cezbediyor insanı. Bulduğun yerde devamı var mıydı?
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 24 Eylül 2020, 08:45:24Oooooo, buna bayıldım ustam. 20kg olması ayrıca bir cezbediyor insanı. Bulduğun yerde devamı var mıydı?Ah ustam keşke olsada alsak herkese dağıtsak ama maalesef nadir denk geliyor böylesi ufağın bulunması daha zor aslında.
Orkun ustam elden cıkarırmıyım bilmiyorum koleksiyon olsun istiyorum şöyle nadir bulanan parçalardan nasip
Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 03 Ekim 2020, 00:01:40Orkun ustam elden cıkarırmıyım bilmiyorum koleksiyon olsun istiyorum şöyle nadir bulanan parçalardan nasip Sanırım bizim forumda bunu istemeyen yoktur
Konu bunların kolleksiyonuysa ben istemezdim
Şöyle ki, benim için kullanabileceğimden daha fazlası çok gerekli gelmiyor, fazlalık olarak görüyorum yani. Fazla elime geçerse gönderirim söz