Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 03 Ekim 2020, 00:01:40Orkun ustam elden cıkarırmıyım bilmiyorum koleksiyon olsun istiyorum şöyle nadir bulanan parçalardan nasip Sanırım bizim forumda bunu istemeyen yoktur
Orkun ustam elden cıkarırmıyım bilmiyorum koleksiyon olsun istiyorum şöyle nadir bulanan parçalardan nasip
Alıntı yapılan: Kutsal - 03 Ekim 2020, 17:03:21Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 03 Ekim 2020, 00:01:40Orkun ustam elden cıkarırmıyım bilmiyorum koleksiyon olsun istiyorum şöyle nadir bulanan parçalardan nasip Sanırım bizim forumda bunu istemeyen yoktur Doğru ustam. Aslında yerim yok ama böyle küçük ve hafif olanları görünce insanın aklına giriyor. Alıp doğaya götürüp orada döverim falan diyorum. Tabi o kadar çok zamanım var ki doğada demir dövecek, ama ne hikmetse bi arabayı 5 haftasonu geçti hala yıkatamıyorum.
20 kiloluk örs candır can.. Bende köye bahce demirciliği gibi ufak ufak başlamak için arıyorum Neredeyse gördüğüm her hurdalığa dalıyorum..Çok merak ediyorum ateş ile çeliği şekillendirmek nasıl bir iş ...
Hepsi de çok güzelmiş. Dövme yapmıyorum ama dövme izi vermek suretiyle çekiçle dövüyorum çeliği. 20 kg bile çok gelebilir, bu iş için daha küçük bir örs daha mı kullanışlı olur yoksa 20 kg yeter mi sizce?