Ayrıntılı arama yap
hayırlı bayramlar ustam. amin cümlemize inşaallah. bıçak muhteşem olmuş, çok çok güzel, ellerinize sağlık.
Elinize sağlık, bıçagınız güzel görünüyor.
Şaban Ustam eline sağlık.Senin bıçaklarında temiz işçiliğe o kadar alışmışım ki.Bu bıçakta, sanki kabza çalışmasına ara vermiş de devam edecekmişgibi bir izlenim oluştu.Nedense...
Geçmiş bayramın mübarek olsun ustam. Bu tarz mini formdaki bowie'leri çok beğeniyorum. Fighter yada hunter diyorlar ismine. Çok sevimli ve kullanışlı görünüyor. Seninki de güzel olmuş, eline sağlık. Kabza desenleri nefis. Kabzanın şekillendirilmesi noktasında Mehmet hocama katılıyorum. Biraz kaba görünüyor ve hala malzeme var. Sanki zımparayla toparlanabilir gibi görünüyor sahibi sevip memnunsa söyleyecek söz yok.
Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 04 Ağustos 2020, 08:49:19Geçmiş bayramın mübarek olsun ustam. Bu tarz mini formdaki bowie'leri çok beğeniyorum. Fighter yada hunter diyorlar ismine. Çok sevimli ve kullanışlı görünüyor. Seninki de güzel olmuş, eline sağlık. Kabza desenleri nefis. Kabzanın şekillendirilmesi noktasında Mehmet hocama katılıyorum. Biraz kaba görünüyor ve hala malzeme var. Sanki zımparayla toparlanabilir gibi görünüyor sahibi sevip memnunsa söyleyecek söz yok. Sağolun Orkun ustam teşekkürler köşeli olması mı kabalığı gösteriyor yoksa kabzanın arka kısmı mı elde rahatsız etmiyor beğendiler sorun olmadı kabza aslında
eline saglık ustam
Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 06 Ağustos 2020, 16:12:03Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 04 Ağustos 2020, 08:49:19Geçmiş bayramın mübarek olsun ustam. Bu tarz mini formdaki bowie'leri çok beğeniyorum. Fighter yada hunter diyorlar ismine. Çok sevimli ve kullanışlı görünüyor. Seninki de güzel olmuş, eline sağlık. Kabza desenleri nefis. Kabzanın şekillendirilmesi noktasında Mehmet hocama katılıyorum. Biraz kaba görünüyor ve hala malzeme var. Sanki zımparayla toparlanabilir gibi görünüyor sahibi sevip memnunsa söyleyecek söz yok. Sağolun Orkun ustam teşekkürler köşeli olması mı kabalığı gösteriyor yoksa kabzanın arka kısmı mı elde rahatsız etmiyor beğendiler sorun olmadı kabza aslındaSahibi sevdiyse sorun yok tabi, bize birşey söylemek düşmez o saatten sonra. Ama göz alışkanlığı mıdır bilemiyorum, bu "Fighter" yada "Hunter" hep kibar formda yapılırya, galiba ondan kaba geldi seninkinin kabzası. Mesela aşağıya ecnebilerden birkaç örnek bırakayım. Bu arada "Breda" isimli ustayı çok başarılı buluyorum.https://www.bladeforums.com/threads/ben-breda-js-forged-koa-hunter.1595092/