Eline sağlık hocam, bir palaya göre gayet yakışıklı olmuş.

Sap formu ve çizgileri, zeytinle birleşince çok hoş hava katmış.
Ben de spiralle böyle ağız açıyorsan, bant zımparada neler yaparsın acaba diye düşünenlerdenim.
Tüm rulmanlar direk 52100(100cr6)(1.3505) çeliği diyemeyiz ama denk gelirsek iyi mutfak bıçağı oluyormuş:
sizin orda şefler paslanmaz aramıyor galiba
güzel
Gokhan su ana kadar her on siparisten sadece biri paslanmaz yonunde , her ne kadar aebl den memnunsam da , performans olarak 52100'nin yanina yaklasamaz . Su an 2 tane daha paslanmaz celik ile calisiyorum ama bana kalsa sirf karbondan yaparim. Mutfakta sadece 1 tane paslanmaz bicagim var , victorinox kus agizli soyma bicagi ,onu da ayda yilda bir kullaniyorum. Gozlemledigim kadariyla paslanmaz bicak cogu ustanin kullandigi esyaya daha az kiymet vermesine , daha az bakmasina sebep oldu. Su an kullandigim sef bicagim san mai hitachi carbon celik , ustunde bir gram leke veya pas goremezsiniz cunku her yemek servisinden sonra parlatirim ve bilerim