elinize sağlık, bıçağın boyutuna göre kabza arkasında kırıcıya delikler açıp, ince pimlerden 3er tane baş ve sona takıp kırıcıdaki deliklerle 9 delik gibi bir şeyler ben de düşünmüştüm, ve sayenizde canlı örnek oldu, çok teşekkürler,
Kabzenin namlu tarafındaki ucu oldukça kalın olmuş. Kullanımdaki zevk meselesi tabi. Ama namluya zarar vermeyecek şekilde kalınlığı biraz düşürürseniz hem kullanımda hem de görsel de uygun olur, sanırım. Tavsiye ederim.
Zeytin çok yakışmış. Tek eğeye göre güzel iş çıkarmışsınız, elinize sağlık. Zımpara da vardır muhtemelen. :-\Bıçak yaparken benim de en keyif aldığım kısım ahşap ile uğraşma yani sap kısmı. Henüz ben de beceremiyorum ama sapın üstten baktığınızdaki ekseninde oyuklar ve detaylar oluşturursanız çok daha güzel olacaktır. Bunu Gökhan Bakla usta çok güzel yapıyor. İleriki denemelerde siz de yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Şunun gibi mesela:http://www.hatcherknives.com/index.php/updates/updates-archive/august-2013-shop-updates/