Salim Abi bitanesin. Zaten bir türlü şu lazer işini sevmedim. Bana çok yapay geliyor. Saatlerini haftalarını ver bir bıçağa her yerinde ayrı emeğin olsun tam ismini yazacaksın hooop lazere git. Hiç sevmedim bu lazer işini Bir ara Sefa Hocam gibi imza atayım dedim benim imza da çok güzel sayılmaz. E logoyu da kazayacak ekipmanım yoktu. Gerçi şimdi var bir kaç deneme yapmakta fayda var. Neyse işin güzel tarafı burda da bulunabiliyor olması. eğer konuyu araştıran varsa makinası etiketi nerede bulunur bu sistemi kurmak kaça maal olur merakla bekliyorum. Bu aralar biraz yoğunum. Foruma bile epeydir girmediğimi fark ettim. Takipteyim. ekleme: bu sistem için https://www.hepsiburada.com/brother-ptp700-etiketleme-makinesi-bilgisayar-baglantili-p-HBV00000BEANX?magaza=Webdenal&wt_gl=cpc.6803.shop.nelk.ofis-k%C4%B1rtasiye-ssc&gclid=EAIaIQobChMI2pPx3t2O5gIVis13Ch0ExQ5rEAQYBCABEgJ2p_D_BwE bu makina yeterli oluyor mu acaba.
Daha ilginç fikirler geldi aklıma. Namlu haricinde şu şekilde balçaklara, ara metallere ve sondaki balçaklara(pommel) tribal desenler işlenebilir:Bu yöntem pirinç üzerine de uygulanabilir mi?