Ustam ellerine sağlık güzel olmuş. Bizde bazen bazı yabancı ustaların modellerini çeşitli değişiklikler yaparak taklit ediyoruz. Damga olsun kullanılan malzemeler olsun yada formda ister istemez ufakta olsa değişiklik yapılıyor. Ama bu bıçakta gerek modeli olsun gerek damgası bildiğin birebir kopya gibi olmuş. Soytürk usta sadece forumda değil Türkiye hatta yabancı ülkelerde de tanınmış ve foruma da çok katkısı dokunmuş bir usta. Kendisine ulaşılması kolay ve herkese yardımcı olacak biridir. Benim merak ettiğim bu uygulama için kendisinden izin almış mıydınız acaba.
ilk once sunu soylemek isderimki bu ise baslarken ilk sozum soyturk ustama su olmusdu ustam.
Ustam gelecekde bende ay yildiz damgali bicak yapmak isderim demisdim oda sag olsun bana helaloyini vermisdir lakin ay yildiz damgali bicagi tek soyturk ustam yapmiyordur turkiyede bircok ustalar ve bicak fabrikleri ay yildiz bicaklar yapiyorlardir sizin bayrakda hilal oldugu gibi bizimde bayrakda hilal vardir yapmamin nedenide budur dovme celik oldugu gibi bicak benzeye bilir lakin ruhen ayridir soyturk ustamin yapdiginda ayri ruh vardir benim yapdigimda ayri kendisi boyle soylemisdir kendisinede selamlarimi soylerim hakini helal etsin ep eyce adi cekildi
Vuqar Kardeşim, ben seni foruma başladığından beri takip ediyorum. Tamda bir ustanın olması gerektiği gibi hem nazik hemde çalışkan birisin. Yanlış hatırlamıyorsam hem farklı malzemeleri hemde formaları çalıştın yeni bıçaklar yaptıkça da başlangıçtaki nezaketin hep devam etti. Maşallah.
Zamanında forumda bir kaç tatsız durum yaşandı bu da onlardan biri olmasın diye hızlı bir şekilde uyarmaya çalıştım kendimce (aslında özelden yazmam daha uygun olurdu belki) Bilmiyorum neden bu kadar aceleci davrandım. Galiba Soytürk Abinin zamanında bir çok kişiye yardımcı olup ta sonra bu kişilerin farklı davranması ve tekrar aynı duruma düşmemesi için de olabilir Soytürk abinin sana gönül koymasının önüne geçmek için de olabilir bilmiyorum sonuçta niyetim iyiydi yani. Aslında İnstagramdan da takip ettiğim kadarıyla Soytürk Abiyle muhabbetin de kuvvetliydi bir yanım kesin sormuştur dedi ama işte neyse. Kusura bakma.
Biz forum olarak bir aile sayılırız ve maalesef bazen ustanın hakkını aramada ustadan hızlı ve fevri davranabiliyoruz. Bir hatamız olmuşsa Affola.