Alıntı yapılan: Levent88 - 09 Aralık 2017, 08:44:42 Ellerinize sağlık. Çok güzel bir iş. Sanki saldırıya hazır gibi Yalnız bu sapın yapımının bir videosu olsada bizde öğrenseydik müthiş olurdu Teşekkür ederim Levent bey, inanın video çekeceğim diye geniş açı olsun diye actioncam bile aldım ama gelin görün ki video yüklemek tam bir ölüm.
Ellerinize sağlık. Çok güzel bir iş. Sanki saldırıya hazır gibi Yalnız bu sapın yapımının bir videosu olsada bizde öğrenseydik müthiş olurdu
Elinize sağlık güzel olmuş.Teşekkür ederim 😊
Yunus Bey sap karartılmış yüz çok uyumlu olmuş ellerinize sağlık .Buna kılıf yaparsanız Armut şeklindeki modelleme craftı ile Saptaki oyuklara paralel izler çıkartırsanız sapa çok uyumlu olur
Elinize sağlık baiarılı ve dengeli bir bıçak olmuş
elinize sağlık videolarınızı bekliyorum
Elinize sağlık çok güzel bir bushcraft olmuşMalzemeyi doverek mı yaptınız yoksa talaşlı imalat mi
Canavar gibi bushcraft olmuş elinize sağlık. Kabzadaki karartma çok hoş.
Alıntı yapılan: yunus_cbn - 09 Aralık 2017, 12:29:34Alıntı yapılan: Levent88 - 09 Aralık 2017, 08:44:42 Ellerinize sağlık. Çok güzel bir iş. Sanki saldırıya hazır gibi Yalnız bu sapın yapımının bir videosu olsada bizde öğrenseydik müthiş olurdu Teşekkür ederim Levent bey, inanın video çekeceğim diye geniş açı olsun diye actioncam bile aldım ama gelin görün ki video yüklemek tam bir ölüm. Ben cidden bu sapın yapımını bilmiyorum. Basitçe bir video çekerseniz yada bir video önerirseniz sevinirim. Çok makbule geçer!!!! Sevgiler saygilar takipteyim..Levent bey sizin video isini amatörce de olsa çekip attım. Eger takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım iyi akşamlar dilerim
harika elinize saglik
https://youtu.be/C2L8nGomeY4Arkadaşlar küçük ve alalecele bir video eklemeyi başarabildim umarım yardımcı olur küçük dil sürçmeleri için affınıza sığınırım:)
Alıntı yapılan: yunus_cbn - 10 Aralık 2017, 19:29:52https://youtu.be/C2L8nGomeY4Arkadaşlar küçük ve alalecele bir video eklemeyi başarabildim umarım yardımcı olur küçük dil sürçmeleri için affınıza sığınırım:) Olay budur teşekkür ederim Çok işime yaradı ve öğretici oldu Rica ederim Levent bey dediğim gibi çok alalecele bir video oldu ama işinize yararıysa ne mutlu bana gerçi bu kabzada oluk işinin piri soyturk abidir belkide onun da görüşlerini almalısınız