Abim ellerine sağlık Senin bu yivli saplar çok güzeller.Atölye olayı bende de oluyor nedense bugün Batı sanatı dersinde garip resimleribize ezberletmeye çalışan hocaya deli oldum,eve dönünce girdim atölyeye, eğeye ikiçekiç vurdum bütün stresim gitti. 😀 teşekkür ederim şeref kardeşim batı edebiyatı hocasına selam ederim bence ona bir bıçak yapıp konuyu tatlıya bağlayalım bu kabzayi seviyorum, eldeki hissiyatı çok hoşuma gidiyor.
Bıçağın şekli şemali çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Negatif bir tarafı var mı bilemiyorum zira konu hakkında bilgim neredeyse sıfır.Ancak görsel olarak çok hoş duruyor.Benim harcım olan şeyler değil ne yazık ki.
Eline sağlık abi.Karartma ve kabza deseni çok iyi olmuş. Kabza malzemesi nedir abi galiba açık renkli bir ağaçmış desenlerden sonra yanıp güzelleşmiş
Merhaba, kabzada ki yontuları bant zımpara ile mi dremel türü elektrik motor ucuyla Kı açtınız acaba? Çok hoş görünüyorlar, elinize sağlık
Ellerinize sağlık. Çok güzel bir iş. Sanki saldırıya hazır gibi Yalnız bu sapın yapımının bir videosu olsada bizde öğrenseydik müthiş olurdu
Elinize sağlık güzel olmuş.
Elinize sağlık