Maaşallah süper olmuş ellerine sağlıkvideoyu izledim canavar gibi çalışıyor
Teşekkür ederim
Çok iyi olmuş, yeniden hayat bulmuş. Ben yine de kendini tutabileceğini sanmıyorum, bir başkasını görünce yine alırsın
Kamuflaj makinenin ruhunu içinden kaçırmış gibi sanki 
Ellerine sağlık.
Ustam ne bileyim bu arkadaştan çok memnun kaldım, farklı bir konsepde yani daha eski olan ve dişliler meydanda olan model harici bu modele bulaşmam diye düşünüyorum.

Bu arkadaşı kamuflaja bezerken inan aklıma sen geldin beğenmeyeceğine adım gibi emindim

Ama baktıkça beni mutlu ediyor bu hali
Oooo hayırlı olsun Soytürk, gene dedelerimizin kullandığı bir makineyi canlandırmışsın.
Eh biz eskiye gidemiyorsak, eski bize gelsin diyorsun...
...
Sağ olasın Gökhan ustam, öyle oldu ,ayne öyle yapıyoruz bizde, bu aletler bakma gittikçe bulmak zorlaşıyor belki 3-5 sene sonra esamesi bile okunmayacak, sahip çıkmak gerek.
Harika! ben bu restorasyon işini çok seviyorum
zaten herşeyi 2.el alınca mecbur yapıyorum orası ayrı
Ama sizinki bir başka olmuş 
Teşekkür ederim
şahane ustam bu aletlere bayılıyorum. bende yakın zamanda isveç malı ferezeyi komple dağıtıp, topladım. gerçekten bu işler ayrı bir keyif.
keşke boyada orj rengi tercih etseydin.
Eyvallah Mehmet ustam, vallahi dediğim gibi bu hali beni mutlu ediyor
Ustam hayırlı olsun, gövdenin rengi klasik yeşil
ya da mavi olsaydı daha iyidi gibi. Her türlü benim
B13'den daha iyi iş göreceği belli
Teşekkür ederim, sıradan olmasına içim el vermedi, kişiselleştirmek beni daha mutlu ediyor

Denemek için 60 Hrc, lik çeliği elmas uçla deldi

Uçtum mutluluktan hatta 3 tane sütüunlu matkap sahibi biri olarak bütün işleri bu arkadaşla yapmayı düşünmüyor da değilim
Çok güzel soytürk usta yeniden hayat bulmuş. Yalnız kamuflaj deseni bende beğenmedim. Mavi, kırmızı ya da yeşil renk daha iyi olurmuş gibi geldi bana. Yine de zevk meselesi. Güle güle kullanın
Teşekkür ederim
Eline sağlık Soytürk Ustam. Videoda bir elinle lamayı tutuyorsun, diğer elinle kolu çeviriyorsun aşağı kuvveti nasıl uyguluyorsun? " kolu çevirdikçe baskıyı makine kendisi ayarlıyor" deme sakın 

Aynen öyle yapıyor, üstteki volandan güç alıyor ve delerken kendi kendine ayarlıyor

adamlar yapmış