Paylaşıp paylaşmama kararsızlığı yaşarken bir kaç arkadaşın gaz vermesiyle paylaşmaya karar verdim

Elimde Türk Kılıcı işi varken araya kısa devre yapan bir iş oldu, oğluma gitar yaptım ve dün gece itibariyle bitti. Durukan Ustada bize gelmişti onun da katkısı var, gece yarısı saat 01.30-02.00 sularında balkonda boya attık birlikte, sağolsun buradan teşekkür ediyorum. Gitar yapma düşüncemiz vardı ama deneyim elbette sıfır, ordan burdan bilgi toplayıp işe girişmiş oldum, bu ayın 18 inde de konsere yetişirmi baba deyince de kılıcı bir tarafa bırakıp tam gaz bu işe girişmiş oldum. Ortaya eklediğim resimlerdeki ürün çıktı. Model olarak Jackson RR24m modelinde ama üzerinde bir çok değişiklik yaptık, kısaca bu gitarın aynısından yok, malzemeleri toparlaması epeyce zaman aldı, ama testlerde müşterimiz çok beğendi

buda herşeye değdi doğrusu. Gövde akçaağaç, sapta öyle, sap yekpare ( Akçaağaç için de Serdara teşekkür ederim çok sağolsun) Perde üzerindeki belirteç işaretleri abanoz kakma vs vs. Artık kılıç işine kaldığımız yerden rahat rahat devam edebiliriz