Bülent abi ellerine sağlık. Formu değişik güzel bir bıçak olmuş. Bir öncekinde yazacak bir şey yoktu ama bunda gördüklerimi yazayım

Keşke daha koyu bir ağaç kullansaymışsın yada dediğin gibi cevizin rengini koyultsaymışsın. Ben el işi bıçaklara bu düz gövde ya da dal cevizleri pek yakıştıramıyorum. Sırf adı ceviz diye de yoğun emekle yapılan işlerde kullanmak bence uygun değil. Ha bir takım yakma boyama yada doğrudan severek seçilmemişse.
Sırttaki açıklıklara doğrudan yapışmayan diyemeyiz oralar belki epoksi yada japonla dolmuşturda ama işte aralık kalmış. Bunun için düz zeminde ancak zımpara zemine iyice yapışmış sa elle zımparalamak lazım özellikle 40-60kum gibi zımparalarda yüzey düzeltirken zımpara eğer tam yere yapışmıyor yada siz sapı sürdüğünüzde yapışıyor çektiğinizde kalkıyorsa sapın başlangıç ve son kısımlarını çok yiyor. Bant zımparada ise yapılacaksa zımparanın dışına yatay dikey farketmez çıkmadan zımparalamak lazım.
Boru deliklerinde yer yer tam oturmamalar var. Bunlarda çok bariz değil ama iyileştirilebilir.
Taşlama eşiği gitmiş. Kalın kumlarda net görünen taşlama sonra kaybolmuş.
Son olarak sapta simetri tam yakalanamamış gibi geldi tabi gözde yanılıyor olabilir.
Görebildiklerim bunlar. Onun dışında eline koluna sağlık abi.