Eylem bey dediğinizi dikkate alacağım. Dün akşam yüzme bıçaklarında dediğiniz küt kanca dikkatimi çekmişti. Ama görsel olarak o sivrilikten vazgeçmekten hiç hoşlanmayacağım o kesin
Fatih bey dediğiniz bıçaklardan beuchat ın bir modelinden bende vardı, dediğiniz gibi su altında ağ benzeri bir şeylere takılma durumundan hızlıca kurtulmak için bıçaklara eklenen bir özellik. Haklısınız bıçağı kullanırken giysime yada bana takılıp yaralama olasılığı var. Sanırım oradaki sivriliği biraz azaltabilirim. Domuzu son bıçak darbesi de biraz uçuk bir örnek olmuş hakikaten

ne kadar sağlam fiziksel özellikleri olduğu ve ne kadar vahşi oldukları düşünülünce...Fatih bey o eğitimi almayı gerçekten çok isterim. Belki olur
Eleştirilerden biride bu tasarımdaki namlunun idaresini , başta çizdiğim sap kısmıyla sağlayamayacak olmamdı. İlk çizime göre namluyu bir santim kadar, sapı da biraz değiştirdim (bıçağı daha kolay idare edebilmek için).
Sap konusunda da sizlerden şu anki haliyle ilgili eleştiriler öneriler alırsam çok sevinirim.