ne yazayım şimdi..? çok güzel demıyeceğim. harıka olmuş.. parçalı kabza baya sardı senı Emın. 
gene beklerım guzel bır gundu benım için.. 
teşekkür ederim abi. bıçağın namlusunda her zaman istediğim gibi hareket edemediğimden, dikkat dağıtmak için kabzaya asılıyorum galiba

senin orası çok verimli bir tezgah abi, ilk fırsatta tekrar geleceğim inşallah...
Emin bu kadar mı güzel olur, ellerine sağlık harika bir iş çıkarmışsın, tebrikler 
o senin güzelliğin abi, fotolarda güzel gözüküyor demek ki

emincim ben sapa bittim bukadar olur diyorum gayet güzel senin gibi sabırlı bir insandanda böyle bir işçilik cıkar ama bıcağın sadece ağız kısmını 600 kuma kadar zımparalarsan sap ile güzel bir uyum sağlar
cevizin dut ile uyumunun bukadar olacağını düşünmezdim
ellerin koların dert görmesin kardeşim
teşekkür ederim Özgürcüm. abi nedense böyle siyah namlu görüntüsü daha bi cazip geliyor bana. ben bunlara artık "kara namlu" demeyi dşünüyorum

biraz renk tahmin bilgisi sebebiyle, bir de dut meyvesini çok sevmemeden dolayı heralde, bu iki ahşabı kullandım, güzel de oldu galiba ha:)
Emin bey tebrikler çok güzel olomuş hem sap hemde namlu.
teşekkür ederim azizim, beğenmenize sevindim gerçekten...
Olursa bu kadar olur diyorum. Emin ne kadar güzel bir iş çıkarmışsın ortaya, parçalı sapın güzelliğine, sapla bıçağın renginin yaptığı kontrasta, pimin estetiğine... neresine baksak bir estetik ve özen var. Ellerin kolların dert görmesin. Çok sert bir bıçak şu anda arkadaşlar.
hocam sen oldu diyorsan... bu fakir mutlu oluyor işte... vallaha

Çok güzel olmuş gerçekten yürekten tebrik ediyorum özellikle kabzaya bayıldım.
teşekkür ederim Serdar Bey...
emin abi ellerine sağlık , parçalı kabzeler , mozaik pimler , hepsi çok güzel . . . Tam olarak ne zaman biter . . . (eskitme namluya laf attım)
saol abi namluyu temizlemeyi düşünmüyorum. sadece ağzını açarım belki, o da ilerde... böyle kalsın istiyorum. aslında kabzayı yaparken profilin kabzaya değer yerleri o siyahlıktan kurtuldular, belki sadece namlunun üstünü temizlerim, ama namlu yüzeyine şimdilik el sürmeyi düşünmüyorum.... dedim ya, kara namlu daha hoşuma gidiyor

Emin abi şahane ellerine sağlık
. Kabza birleşim yerleri on numara 
saol Berkecim, daha güzellerini sen yapacaksın bu yaz, bekliyoruz

bir de bişiy var bende, bu hep oluyor, bilmem diğer ustalar ve arkadaşlar da aynı şeyi yaşıyolar mı? bıçak bitiyor, son kat sap koruyucuyu da sürdükten sonra bıçağın tüm büyüsü gidiyor. iş, bitince gözüme çok normal ve basit geliyor. gerçi bu duyguyu yaptığım tasaarım işlerinde de yaşıyorum. işi bitirip baskıdan geldiğini gördüğümde, eh işte, iş olmuş sadece diyorum. aslında tam da istediğim gibi oluyor ama bitmişini görünce böyle... o yaparken aldığım heyecan ve mutluluk olmuyor... öyle bişiyler işte