Alıntı yapılan: setnogrom - 07 Nisan 2017, 15:44:28Süper bir konu. Geçen sene bende bu işe niyetlendim arkadaşlar ama bir türlü nasip olmadı.Öncelikle tohumlar için ufak cam şişe alacaktım çünkü plastikte saklamak istemiyorum.Zira vatanımızın orjinal tohumları bu topraklar kadar değerli ve önemli.Saklama yöntemi için önerisi olan varmı mesela?xxBenim yöntemim: Kullanılan,yada artık kullanılamaz hale gelen ilaçların şişeleri ve plastik şişeleri yahut küçük kilitli poşetler.Annem ise hep bez parçalarına saklar.
Süper bir konu. Geçen sene bende bu işe niyetlendim arkadaşlar ama bir türlü nasip olmadı.Öncelikle tohumlar için ufak cam şişe alacaktım çünkü plastikte saklamak istemiyorum.Zira vatanımızın orjinal tohumları bu topraklar kadar değerli ve önemli.Saklama yöntemi için önerisi olan varmı mesela?xx
Alıntı yapılan: DUMRU - 10 Nisan 2017, 09:43:53Alıntı yapılan: setnogrom - 07 Nisan 2017, 15:44:28Süper bir konu. Geçen sene bende bu işe niyetlendim arkadaşlar ama bir türlü nasip olmadı.Öncelikle tohumlar için ufak cam şişe alacaktım çünkü plastikte saklamak istemiyorum.Zira vatanımızın orjinal tohumları bu topraklar kadar değerli ve önemli.Saklama yöntemi için önerisi olan varmı mesela?xxBenim yöntemim: Kullanılan,yada artık kullanılamaz hale gelen ilaçların şişeleri ve plastik şişeleri yahut küçük kilitli poşetler.Annem ise hep bez parçalarına saklar.Hocam çok mantıklı ama torba meseleside çıktı bu işi netleştirmek lazım.Saklama koşulu çok önemli belki 20 sene duracak o tohum bilemeyiz.xx