Elinize sağlık, güzel olmuş. Kullanılmayacak, tabiri caizse "atık" parçaların değerlendirilmesini her zaman çok önemli bulmuşumdur. Ayrıca bu tür ürünlerin fiyatı konusunda da haklısınız. Özellikle sosyal medya üzerinden satış yapılan sayfalarda bu tür ürünler "tasarım ürün" adı altında ciddi anlamda uçuk fiyatlara sunuluyor.
Çok teşekkür ederim.İsrafı sevmem hatta israfı görünce hafiften sinirde basar beni.Uçuk rakamlara gerçekten şaşırıyorum ama yapacak birşey yok

Elinize sağlık
Teşekkür ederim
Engin eline sağlık. valla ben, bu uygulamanın yapılmış olmasını ortaya çıkan ürünün görsel kalitesinden daha önemli buluyorum. bazı işler yol açma özelliğine sahip. şimdi sen yaptın ve biz gördük ki, bu iş oluyor... hem de bildiğimiz epoksi ve eldeki artan malzemelerle... bu yüzden senin bu çalışman bence çok değerli. 
gelelim ortaya çıkan işe
bence madem artık parçalar ve doldurulacak alan var, ortaya daha bir kompozisyon çıkabilirdi. benimd e daha önce yaptığım bir benzer çalışmada dolgu malzemesinin renklendirilmesinin müthiş etkili olduğunu gördüm. şeffaf mavi bir polyester ile deneme yapmıştım, çok iyi sonuç verdi aradaki maviler. epoksiyi renklendirmek için nalburlardan bulabileceğin demiroksit tozunu kullanabilirsin. kırmız, sarı, siyah renkleri vardı sanırım ve çok çok ucuz
ahşapları da arttığı formlarıyla değil, bazen üçgen, bazen de punç ile daire kesip yerleştirsen tadından yenmez. hatta serbest formlar çıkartıp aralara yerleştirebilirsin yine. ve parçalar arasında gözle görülür bir boşluk olsun epoksi ile doldurlacak. boşluk tasarımın temel öğesidir çünkü. bu iş biraz yığma gibi duruyor. gerçi senin bu yaptığını ben de yapsam, deneme heyecanıyla yığardım bir an önce sonucu görmek için 
valla bence devam et bu çalışmalara. yukarıda yazdıklarımı da ufak tavsiyeler olarak değerlendir. tekrar ellerin dert görmesin 
Emin ustam çok teşekkür ederim.El becerisi olan bir topluluğuz dolayısıyla artan malzemeleri bu şekilde değerlendirmek bence harika oluyor.Bunları dört ayda biriktirdim hatta bazen kalan epoksi ile ufak ufak birbirine yapıştırdım.Artan epoksiyi bile çoğu zaman atmadım:)
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Tavsiyelere her zaman kulak vermek lazım.Bunun gibi birkaç çalışmam daha var ama bu aralar onlara zamanım pek yok gibi.
Renk işini bende düşündüm ama açıkcası hanım benden heyecanlıydı o yüzden işimin gücümün arasında beni hızlandırdı:)Akrilik boyalarla ben ara katmanlar düşünmüştüm.
İnşallah daha güzellerini yapabilirim.
Herkesede tavsiye ederim.
Kendi evinize şart değil birine bunu hediye verdiğini düşünün.Çöp dediğiniz şeylerden muazzam güzellikte birşey çıkıyor.
Eline sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. 
Epoksi ve ahşaplı uygulamalarda Epoksi yaratıcı şekillerde de renklendiriyor. Konuyla ilgilenenler için beğendiğim bir iki örnek de vereyim:
https://www.instagram.com/p/BRQyPR_BUA_/?taken-by=artfulresin
https://www.instagram.com/p/BRbSZICh6yx/?taken-by=artfulresin
Teşekkürler Eylem ustam.

Senin verdiklerin başlıca ayrı bir sanat,gerçekten harika duruyorlar.Aslında zevkli iş ama uğraşmak lazım.
Bu işler için güzel bir mekan lazım.Bana yakın birilerini bulamadım yoksa güzel bi depo tutup bi çalışma atölyesi yapacağım ama kafa dengi kimse bulamadım:)
Maşallah eline sağlık çok güzel olmuş
Eyvallah dostum,teşekkür ederim.
xx