hepinize teşekkürler, moral verdiniz

Emin geliştiriyorsun şimdiden, ilk 10-15 bıçak acemilik dönemi sayılır, bu dönemde hiç bir bıçak tam olarak içine sinmez doğaldır. Zamanla bazı rutin hareketler oturur, mesela epoksinin taşanını daha donmadan temizlemek gibi. Bu ufak alışkanlıklar bıçakların görsel kalitesini hemen katlamaya başlar. Bence özellikle formu ve kabza biçimi mükemmel, eline sağlık, geriye sadece görsel ayarlar kalmış, eminim ki bunlarda çok kısa zamanda oturacak 
Emre, aklımdakini aktarabildiğim ilk bıçak diyebilirim buna. diğerlerinde ya malzeme yoktu, ya devam edecek sabrım, ya da teknik imkanım. evet o kadar küçük detaylar o kadar ciddi etkiler veriyor ki bıçağa, şaşırıyorum. şu anda çekiliş bıçağının epokisisi kurudu ve bu akşam vaktim olursa kabzayla uğraşacağım. bakıyorum da, epoksinin balçak önündeki taşan kısımlarını temizlemeden donmaya bırakmak nasıl bir basiretsizlikmiş, inanamıyorum kendime. zamanla düzelecek bunlar da inşallah

Ilk isler icin anormal zor bir kabza isini girip , iki agaci egik bir cizgide opusturmussun. Olmus gibi gozukuyor ama benim diyen ustayi zorlar bence .
abi aslında kabzanın bir tarafı tam oturmadı. ama onun da sebebini buldum, bir dahakine olmayacak diye ümit ediyorum