Bıçak Sanatı - Forum

Deri el aletleri ve kimyasallar

Taner KOLATAN

• 78
  • Meslek: ayakkabı- çanta
  • Yer: nevşehir
Deri el aletleri ve kimyasallar
« : 23 Şubat 2017, 13:47:27 »
Merhaba değerli forum sakinleri deri el aletleri ve kimyasal bulma sıkıntısını ben de yaşadım ama geçtiğimiz ay iş seyahati için gittiğim istanbul da herzamanki gibi gedikpaşaya da uğradım ticaretini yaptığım ayakkabı ve çanta satışında ürünleri genelde gedikpaşadan alıyordum ancak son gittiğimde o bölgede daha önce dikkatimi çekmeyen işyerlerini farkettim çünkü orada ayakkabı- çanta- deri satışı yapan firmaların yanı sıra bunların imalatını yaparken kullanılan aletlerin - makinaların- kimyasallarında satışını yapan işyerleri vardı. Bu da son zamanlarda hobi olarak başladığım deri işinden dolayı dikkatimi çekmeye başladı.ama bundan öncesinde aliexpress üzerinden çin' den deri el aletleri içeren bir set almıştım ama elimde hala  eksik aletler ve kimyasallar vardı Başlangıç da ülkemizde bu tip aletleri ve kimyasalları bulamam diye endişe etmiştim dolayısıyla çekinerek girdiğim birkaç işyerinde gördüklerim beni şaşırttı sanki aliexpress türkiye satış showroom u gibiydi dükkanlar :)  hemen hemen aradığım çoğu ürünü buldum yanlız tek sorun fiyat bakımından çinden getirtdiğimiz ürünlerden daha pahalı olması. Sonuç olarak pahalı da olsa ülkemizde deri ile ilgili çoğu ürünü bulabiliriz bu da hiç yoktan iyidir aşağıda benim alışveriş yaptığım firmaları paylaşıyorum zaten çoğu firmanın ismi daha önce forumda geçmiş ama güncel bir bilgi olsun istiyorum.Saygılarımla TANER KOLATAN 

Deri el aletleri ve kimyasallar için

BARSAM TİCARET
Mimar Hayrettin Mh. Bali Paşa Ykş. No:4/C, Beyazıt, Fatih, İstanbul

B&B TİCARET
Çarşıkapı Balipaşa Yokuşu Aksu Han No.19/A
EMİNÖNÜ
Fatih / İSTANBUL

ALİ ERKAN MAKİNA
Hamam Caddesi Neviye Sokak No: 24 (28 eskisi) - Gedikpaşa - Beyazıt (34126) / İSTANBUL

GÜNDÜZ PAZARLAMA
Gedikpaşa Sucubâki Sokak No:17 Çarşıkapı - İSTANBUL

Deri için

TOPRAK DERİCİLİK
Tiyatro Caddesi Azaklar Çarşısı No:23/10 Beyazıt Fatih İstanbul

AZİZ DERİ.  (vaketa deri yok ama parça deri çeşitleri bol miktarda var ve timsah- su yıalnı - piton derileride var)
GEDİK PAŞA MAH. CAMİ SOK. NO:19 D:2 / BEYAZIT

TÜZER DERİ (firmada vaketa deri var 2.5mm kalınlık da kalite olarak çok güzel bir deriydi ama fiyat çok yüksek olduğu için almamıştım satıcı SEPİCİLER firmasının derisi olduğunu söyledi)

Mimar Hayrettin Mh. Divani Ali Sk. No:kalaycıoğlu işhanı 8/e, Bayazıt, Fatih, İstanbul

Ülkü Öztürk

• *
  • 10
  • Meslek: İşçi
  • Yer: İstanbul
Ynt: Deri el aletleri ve kimyasallar
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2017, 14:02:05 »
Taner Bey paylasaminiz çok yararlı oldu, çok teşekkürler.

Beyazittaki vaketa derinlere güvenebilirsin mıyız, denemeniz oldu mu?

Ankara Gürcanlardan sipariş ediyordum daha önce fakat görerek satın almayı herkes tercih eder.

Dediğiniz yere gitmeyi planlıyorum. Paylaşım için teşekkürler

Taner KOLATAN

• 78
  • Meslek: ayakkabı- çanta
  • Yer: nevşehir
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2017, 16:53:06 »
Sayın Ülkü ÖZTÜRK bahsettiğim firmalardan daha fazlası da var beyazıt da bunlar benim alışveriş yaptıklarım  deri konusana gelince benim de çok fazla bir bilgim yok açıkcası aslında gerçek vaketa nasıl anlaşılır diye ilgili bir konu açabiliriz.

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2017, 18:24:42 »
adresler baya ise yaradi paylasiminiz icin Tsk ederim :2up :2up :2up

ofis

• 87
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2017, 08:53:05 »
Ömrümün ilk 23 yılı bu adreslerde geçti şimdi bakıyorum da bir yandan anılar canlanıyor bir yandan unuttuğum hatırlamakta zorlandığım adresler beni üzüyor.

paylaşım için teşekkürler.