Merhaba değerli forum sakinleri deri el aletleri ve kimyasal bulma sıkıntısını ben de yaşadım ama geçtiğimiz ay iş seyahati için gittiğim istanbul da herzamanki gibi gedikpaşaya da uğradım ticaretini yaptığım ayakkabı ve çanta satışında ürünleri genelde gedikpaşadan alıyordum ancak son gittiğimde o bölgede daha önce dikkatimi çekmeyen işyerlerini farkettim çünkü orada ayakkabı- çanta- deri satışı yapan firmaların yanı sıra bunların imalatını yaparken kullanılan aletlerin - makinaların- kimyasallarında satışını yapan işyerleri vardı. Bu da son zamanlarda hobi olarak başladığım deri işinden dolayı dikkatimi çekmeye başladı.ama bundan öncesinde aliexpress üzerinden çin' den deri el aletleri içeren bir set almıştım ama elimde hala eksik aletler ve kimyasallar vardı Başlangıç da ülkemizde bu tip aletleri ve kimyasalları bulamam diye endişe etmiştim dolayısıyla çekinerek girdiğim birkaç işyerinde gördüklerim beni şaşırttı sanki aliexpress türkiye satış showroom u gibiydi dükkanlar

hemen hemen aradığım çoğu ürünü buldum yanlız tek sorun fiyat bakımından çinden getirtdiğimiz ürünlerden daha pahalı olması. Sonuç olarak pahalı da olsa ülkemizde deri ile ilgili çoğu ürünü bulabiliriz bu da hiç yoktan iyidir aşağıda benim alışveriş yaptığım firmaları paylaşıyorum zaten çoğu firmanın ismi daha önce forumda geçmiş ama güncel bir bilgi olsun istiyorum.Saygılarımla TANER KOLATAN
Deri el aletleri ve kimyasallar için
BARSAM TİCARET
Mimar Hayrettin Mh. Bali Paşa Ykş. No:4/C, Beyazıt, Fatih, İstanbul
B&B TİCARET
Çarşıkapı Balipaşa Yokuşu Aksu Han No.19/A
EMİNÖNÜ
Fatih / İSTANBUL
ALİ ERKAN MAKİNA
Hamam Caddesi Neviye Sokak No: 24 (28 eskisi) - Gedikpaşa - Beyazıt (34126) / İSTANBUL
GÜNDÜZ PAZARLAMA
Gedikpaşa Sucubâki Sokak No:17 Çarşıkapı - İSTANBUL
Deri için
TOPRAK DERİCİLİK
Tiyatro Caddesi Azaklar Çarşısı No:23/10 Beyazıt Fatih İstanbul
AZİZ DERİ. (vaketa deri yok ama parça deri çeşitleri bol miktarda var ve timsah- su yıalnı - piton derileride var)
GEDİK PAŞA MAH. CAMİ SOK. NO:19 D:2 / BEYAZIT
TÜZER DERİ (firmada vaketa deri var 2.5mm kalınlık da kalite olarak çok güzel bir deriydi ama fiyat çok yüksek olduğu için almamıştım satıcı SEPİCİLER firmasının derisi olduğunu söyledi)
Mimar Hayrettin Mh. Divani Ali Sk. No:kalaycıoğlu işhanı 8/e, Bayazıt, Fatih, İstanbul