Ustam ellerinize sağlık şahane olmuş
Eline sağlık Soytürk Usta,yine yapmışsın da soğutacaksın bizi daha başlamadan Bu arada işine karışmak gibi olmasın ama dediğin gibi Bıcak üzerinde ki kanallar sanki bıçak ağzını sınırlamış görüntüyü küçültmüş gibi.Bir de Kabza kısmının en altınd ki iki ip deliğini biraz daha kenara ve kabzaya doğru yapıp ortaya biraz daha büyük bir delik yapsan sanki görsel açıdan daha iyi dururmuş gibi. Benimki naçizane bir fikir sadece.Düzenleme: Bunun gibi olsa daha güzel olurmuş sanki
Soytürk Ustam ellerinize sağlık yine bu tarzda muhtesem bir calisma olmuşEllerin dert görmesin
Kanallarla tek tek boğuşup aynı hizaya denk getirmemek için örsün üzerine takıp kullanacağın bir aparat şart, bundan kurtuluş yok Eline sağlık değişik olmuş, ben havşalı pimleri bu tarz bıçaklara çok yakıştırıyorum ve buna da çok yakışmış.
Mükemmel olmuş Soyturk ustamElinize sağlık büyük bıçak yapmak gerçekten zor ben evde 30 cm lik k720 yapiyorum. Ne kadar uğraştiginizi şimdiDaha iyi anlayabiliyorum )
Ellerine sağlık üstadım yine Harika olmuş 💯💯💯
Elinize sağlık çok güzel ve sağlam bir çalışma olmuş.
Elinize sağlık ustamTaşlama ve namlu çok güzel
Sanat eseri.Emeğinize sağlıl
Elinize sağlık ustam süper olmuş yine.
elinize sağlık soytürk gözlerimi alamıyorum ustam bir sorum olacak acaba bıçakların keskin ağzını (tek tarafını) kaç dereceyle açıyorsunuz acaba kendi standartınızı merak ettim
Eline sağlık Soytürk ustam bu tip ağızlar değişik tasarımlar gözüme çok hoş gelmeye başladı ağızın bıçağa oranlarını çok güzel yapmışsın herşeyiyle çok güzel olmuş.