Kaba ama sağlam mühendislik anlayışını pek çok kişiden duydum.Üretimde kullanılacak takım , edavat v.s. şeylerin daha sağlam üretildiğini düşünüyorum.Adamlar kalorifer tesisatı yerine 4 inç boru döşüyorlarmış evin içine.Bu boru tamamen evi dolanıyormuş.
Aynı şeyleri elektro gitarlar için söylemezler mesela.Ünlü bir rus usta var adam düzgün gitar bulamadığı için saklı gizli gitar üretmeye başlıyor.
Ticari kaygı olmasa da üretim kaygıları var mesela.Amerikan uçak motorları ile Rus uçak motorları farklı iki üretim zihniyetinin ürünüdür.Amerikalılar uzun ömürlü uçak motoru yaparlar.Bu motorların rutin bakımları ve kritik parçalarının devamlı değişmesi gerekir.Elbette bu iş için yetişmiş eleman sıkıntısı yok.Rus motorları ise daha kısa ömürlü ( ve tahminimce yüksek performanslı) üretilir.Uçak bakıma geldiğinde zaten zorunlu askerlik için Sibirya'nın taygasından gelen askere sök şu motoru derler.Söker.Sonra gıcır gıcır biri motor getirilir.Tak şu motoru derler takar.Motorun içinde ne var ne yok bilmez.
Bu şekilde bir f-16 25-30 senelik hizmet ömründe iki yada üç motor değiştirirken bir mig 29 için bu 30 motoru bulabiliyormuş.Eski motor direk geri dönüşüme gidiyor.Motor fabrikası misal Klimov bir uçak için 30 motor üretiyor.Devamlı üretim , devamlı iş oluyor.Bu şekilde istihdam sağlanıyor.İnsan gücü fazla olduğu bu dert olmuyor.Amaç zaten o insan gücünü kullanmak.O nedenle insan faktörünü işin içinden çıkarmayı pek sevmezler.