esasen 100 serisine kafayı takmıştım ama sadece ben takınca olmuyor benim arkadaşlında işlerinin az olması gerekiyor
ucf serisine benim makine mühendisi arkadaş yüzünden taktım sayılır iki adet u profili ağız ağıza kaynatıp kaide yaptı onada ucf gerekliydi ondan birazda
birde yapmayı planladığım makina arkadaşların mahalle baskısı ile

elimde olan %50 si bitmiş kalın kare profilden olan bant zımparaya döndü şu an için geriye kalan malzeme sadece yatak kaidesi ve kasnaklar herşey tamam .
ama daha büyük teker yapmadım alimunyumu sordum cap 240mm olan 78tl birde bunun işlememesi var
bakalım capı 200 ve üzeri olan teflon veya banzeri bir malzemeden genişlik 60-70 olan bir teker bulursam onu deneyeceğim
ince makaralar icinde st37 malzemeden yataklar hazırlıyacam olayı sadece profile bıraktım daha kolay oluyor evde kafamda ve kağıtta bitiriyorum malzeme listesini cıkarıyorum arıyorum malzemeciyi sunlar kesilecek malzeme şu 1 saat sonra gidiyorum hazır
malzemenin kg fiyatı 1,95-2,50 tl arası değişiyor enfazla lama ve karelere 30 tl verdim bakalım hayırlısı.
bu arada ilk düşündüğüm makinede mecburen ucf serisi yataklar kulanıcam kasnak olursa iki tane arkalı önlü koyacam . bakalım benim şu an yaptığım makine performans vermez ise onu yapmaya başlıyacam.
emre ustam bitmiş halini bekliyoruz senin makinanaın