Bıçak Sanatı - Forum

Takım Çalışması

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Takım Çalışması
« Yanıtla #260 : 25 Temmuz 2011, 20:36:31 »
Süper olacaklar Kaan  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #262 : 25 Temmuz 2011, 21:02:52 »
Eline sağlık Kaan, bıçaklar süper gözüküyorlar. Bıçakların bitim süresini çok kafana takma. Önemli olan iş bitiminde el edeceğimiz emek yklü bıçaklar. Bu arada ben uygun bir malzeme bulabilirsem (d2, aebl, 1095, 440c) bu işi tekrarlıyalım.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #263 : 25 Temmuz 2011, 22:28:08 »
 :2up çok güzel olacaklar bıtınce .. herkesin eline sağlık.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #264 : 26 Temmuz 2011, 18:00:33 »
Beğeniniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sizde taktir edersinizki insanın içinden gelmeden zorla yapmaya kalktımı mutlaka bir çirkinlik oluşuyor. O yüzden elimden geldiği kadar severek  içime sinerek yapmaya çalışıyorum. Tekrar teşekkür ederim anlayışınız ve beğeniniz için

Bu arada ben uygun bir malzeme bulabilirsem (d2, aebl, 1095, 440c) bu işi tekrarlıyalım.
Kesinlikle katılıyorum. :2up
Cehalet Mutluluktur...

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #265 : 14 Ağustos 2011, 22:03:53 »
Arkadaşlar;
Öncelikle bu aktiviteyi paylaşan arkadaşlardan , sonra ustalarımızdan diğer forumdaşlarımdan çok özür diliyorum. Bir süredir ne düzgün bir takip sergileyebiliyorum nede elimden bi iş çıkıyor. 12 senelik evlilik sonuna geldi ve eşimle ayrılıyoruz. yaklaşık 2-3 aydır devam eden sıkıntı nihayete erdi gibi gözüküyor. Dava dilekçesi adli tatilden hemen önce verildi ve eylül sonunda duruşmamız var. Kafam gerçekten bi sivilceymişte biri sıkıp patlatmaya çalışıyormuş gibi hissettiyor. Buarada paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama durum bu. Nasıl alışıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum....

:( :( :( :( :( :( :( :(
Cehalet Mutluluktur...

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #266 : 14 Ağustos 2011, 22:21:16 »
hocam özürlük bir durum yok. gönül isterdi ki böyle bir durum olmasın ama herşey insanlar için. üzmeyin kendinizi, vardır bir hayır inşallah.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #267 : 14 Ağustos 2011, 23:29:08 »
Arkadaşlar;
Öncelikle bu aktiviteyi paylaşan arkadaşlardan , sonra ustalarımızdan diğer forumdaşlarımdan çok özür diliyorum. Bir süredir ne düzgün bir takip sergileyebiliyorum nede elimden bi iş çıkıyor. 12 senelik evlilik sonuna geldi ve eşimle ayrılıyoruz. yaklaşık 2-3 aydır devam eden sıkıntı nihayete erdi gibi gözüküyor. Dava dilekçesi adli tatilden hemen önce verildi ve eylül sonunda duruşmamız var. Kafam gerçekten bi sivilceymişte biri sıkıp patlatmaya çalışıyormuş gibi hissettiyor. Buarada paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama durum bu. Nasıl alışıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum....

:( :( :( :( :( :( :( :(

dertler paylaşıldıkça yok olur gider vardır bir hayır demek en doğrusu.
allah kolaylık versin.
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
« Yanıtla #268 : 15 Ağustos 2011, 00:18:38 »
Gönül isterdiki bu şekilde bir ayrılık olmasın.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.(Amin)
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #269 : 15 Ağustos 2011, 00:53:38 »
Bizim hayır olarak bildiklerimiz şer  , şer olarak bildiklerimiz  hakkımızda hayır olabilir...

çektiğin sıkıntıyı anlıyabiliyorum.  " 9 senelik bir birlıktelığın bıtmesı ile "
Allah.cc  hakkınızda hayırlısını versin.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #270 : 15 Ağustos 2011, 15:43:46 »
hayat...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #271 : 15 Ağustos 2011, 15:49:15 »
Hep ayrılık yok mu hayatta, eninde sonunda... Geçmişler olsun Kaan, hep güzeli yad ederek hoşça kal diyebilmek lazım bazen, düğümler bazen çözülmeyip İskenderin kılıcını bekler. Umarım her ikiniz için de hayırlısı olur.

Kipmen Sanat web sitesi

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #272 : 15 Ağustos 2011, 23:35:41 »
Kaan geçmiş olsun, kendini üzme demiyeceğim, iki kişilik bir paylaşım eğer bitiyorsa ikisinin de suçu vardır bence ve sende kendi payına düşenler için üzül ki kalan hayatında bir daha tekrarlamayasın...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #273 : 16 Eylül 2011, 22:21:43 »
konuyu hortlatayım istedim :) yakında askere gideceğim çünkü... biraz da ellerim kaşınıyor tabi :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #274 : 02 Aralık 2011, 19:29:22 »
konuyu yıne hortlatıyorum :)  bıçakların akibeti ne oldu..?  meraktan çatladık , en son kabzelerın kaba hallerını görmüştük..

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
« Yanıtla #275 : 03 Aralık 2011, 18:03:18 »
Ne iyi ettin Tner. Bazen benimde aklıma geliyor sonra unutuyoum. Kaan' ın başı biraz kalabalıktı, sonra da unuttu sanırım. Neyse bu mesajı okursa bizi bilgilendirir artık. Olmadı bıçakları olduğu gibi birine göndersinde çalışma yarım kalmasın.

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #276 : 03 Aralık 2011, 19:06:21 »
keşke biraz erken hortlatsaydık konuyu. şimdi bitse bile benim elime geçmesi çarşambayı bulur. pazar günü birliğe teslim oluyorum :(

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #277 : 03 Aralık 2011, 19:42:53 »
bakalım olmuşmu olmamışmı..?  yoksa  Orkuna düşecek bunları halletmek.

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
« Yanıtla #278 : 25 Aralık 2011, 16:42:27 »
Kaan buralarda mısın?

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #279 : 29 Aralık 2011, 17:36:18 »
Kaan acaba yazdıklarımızı görmedimi.?   27.12  ,de   saat 21:15:01   gıbı aktıf olmuş  :-\