Valla önümüzdeki dönemde bu işi en çok kargocular destekleyecek haberiniz olsun
eveeet sınavlar bitiyor. kepleri attık bugün havaya kabzalar ne durumda??
Selam arkadaşlar.Bu pazar yarım gün izin yapmayı başardık sonunda. Hanımla alışveriş evin işleri derken 2-3 saat ayırabildim. Ve kabza malzemelerini aşağıdaki hale getirebildim. Ancak ceviz kökü konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadım. Malesef almış olduğum ceviz kökünün içi komple çürükler boş damarlarla dolu çıktı . Geçen gün gittiğim doğramacı ile şerit testerede resmen tost için kaşar dilimler gibi milim milim dilimledik durduk Sağlam bir katman yakalayalım diye. Ama malesef en düzgün görünen parçaları işlemeye çalıştım. Ahşap teknelerde kullanılan özel bir macun satın aldım. En son işleri bittikten sonra onunla ve epoksi yardımıyla bir işlem yapmayı önerdi tekne yapım işiyle uğraşan arkadaşlar. Pimler ve kabza malzemesinin yapışmasından sonra uygulanıcak. Bakalım ne çıkacak. O işleride en kısa sürede tamamlamaya çalışıcam. Yarın mali denetlemeye giricez bittiği an devam. Saygılar herkese...Bu arada orhan arkadaşım. Hem tebrikler hemde geçmiş olsun. Kep fırlatmak zevki tadından yenmemiştir... ( Kusura bakma geçen mesajda tebirk etmeyi unutmuşum.)