Bıçak Sanatı - Forum

Takım Çalışması

tarpoon

• 4739
Ynt: Takım Çalışması
« Yanıtla #220 : 09 Haziran 2011, 21:45:03 »
Valla önümüzdeki dönemde bu işi en çok kargocular destekleyecek haberiniz olsun :))
     :D

anlaşmalı kargo = yarı yarıya fark   ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #221 : 11 Haziran 2011, 17:33:25 »
Bıçaklar 1 gün gecikme ile elime ulaştı. İşyerinde ancak hızlıca bakabildim sadece. Akaşam detaylı inceleyip işe girişmeden önce bendeki ilk hallerinin resimlerini koymaya çalışıcam.

Resimler eklendi. Ama ortadaki bıçaktaki lekeyi anlamadım bir türlü pas gibi duruyor ama 2 gün kargoda pas olurmu ?
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2011, 15:35:01 Gönderen: Ş.Kaan Eren »
Cehalet Mutluluktur...

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #222 : 12 Haziran 2011, 15:50:24 »
Aşağıda çizmeye çalıştığım 4 modelden birini düşünüyorum. Bakalım uygulamada ne çıkıcak.
Cehalet Mutluluktur...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #223 : 12 Haziran 2011, 17:15:26 »
2 numara hoş göründü sanki Kaan..

Kipmen Sanat web sitesi

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #224 : 12 Haziran 2011, 18:31:22 »
1 veya 2  ıyı durur gıbıme gelıyor  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

« Yanıtla #225 : 12 Haziran 2011, 18:44:46 »
4 diyorum ^-^

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #226 : 12 Haziran 2011, 18:57:17 »
3 haric hepsi iyi görünüyor en iyisi hepsinden birer tane
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

burakciftci

• *
  • 28
  • Burak Çiftci
  • Meslek: İstatistikçi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #227 : 12 Haziran 2011, 22:28:52 »
hepsi güzel durabilir ama bence 2 en güzeli :D

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #228 : 13 Haziran 2011, 20:32:45 »
2 numara önde gibi gözüküyor. Mikarta hazır  , ceviz kokü doğramacıda 1 kabzalık kesildi , veeee doğramacıda bir kaç kabza çıkartacak 1 cmm kalınlıkta gül ağacı yakaladım.
Hadi hayırlısı bakalım....
Cehalet Mutluluktur...

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
  • Meslek: işletmeci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #229 : 13 Haziran 2011, 20:39:47 »
Ben de dünden beri 1 mi 2 mi karar veremedim. Benim yerime sen karar ver artık. :2up

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #230 : 13 Haziran 2011, 20:42:08 »
konulara biraz uzak kaldım kusura bakmayın. şu son sınavları da atlatayım da hayırlısıyla... bence 1 numara iyi gider.

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #231 : 21 Haziran 2011, 01:34:48 »
eveeet sınavlar bitiyor. kepleri attık bugün havaya  :2up :2up
kabzalar ne durumda??

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #232 : 21 Haziran 2011, 08:35:01 »
eveeet sınavlar bitiyor. kepleri attık bugün havaya  :2up :2up
kabzalar ne durumda??
Selam orhan. Ne yalan söyliyeyim. Açılmaması gereken yerde açılmış şemsiye problemim var şu an. Yaz sezonu biraz problemli geçiyor şu an. Bu hafta sonuna kadar kurtulacam ALLAH'ın izniyle. Akabinde 1-2 gecede bitiririm.
Cehalet Mutluluktur...

Ş.Kaan Eren

• 712
« Yanıtla #233 : 26 Haziran 2011, 23:22:05 »
Selam arkadaşlar.
Bu pazar yarım gün izin yapmayı başardık sonunda. Hanımla alışveriş evin işleri derken 2-3 saat ayırabildim. Ve kabza malzemelerini aşağıdaki hale getirebildim. Ancak ceviz kökü konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadım. Malesef almış olduğum ceviz kökünün içi komple çürükler boş damarlarla dolu çıktı . Geçen gün gittiğim doğramacı ile şerit testerede resmen tost için kaşar dilimler gibi milim milim dilimledik durduk  Sağlam bir katman yakalayalım diye. Ama malesef en düzgün görünen parçaları işlemeye çalıştım. Ahşap teknelerde kullanılan özel bir macun satın aldım. En son işleri bittikten sonra onunla ve epoksi yardımıyla bir işlem yapmayı önerdi tekne yapım işiyle uğraşan arkadaşlar. Pimler ve kabza malzemesinin yapışmasından sonra uygulanıcak. Bakalım ne çıkacak. O işleride en kısa sürede tamamlamaya çalışıcam. Yarın mali denetlemeye giricez bittiği an devam. Saygılar herkese...
Bu arada orhan arkadaşım. Hem tebrikler hemde geçmiş olsun. Kep fırlatmak zevki tadından yenmemiştir... :2up ( Kusura bakma geçen mesajda tebirk etmeyi unutmuşum.)
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2011, 23:23:49 Gönderen: Ş.Kaan Eren »
Cehalet Mutluluktur...

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #234 : 26 Haziran 2011, 23:56:33 »
ellerine sağlık çok güzel ilerliyor saplar.  aaah ah bu hocalar beni katil edecekler. yahu insan bütün düşük vizeleri verir de yüksek olandan tek derse bırakılır mı!!!!!!!! ağzıma neler geliyor da mezun olana kadar söyleyemiyorum işte. yahu bir insan 1 günde söylediği şeyleri nasıl hiç söylememiş gibi yapar. çooook doluyum dostlar çok! insan önce kişilikli olacak! ne demiş Yunus "Girdim ilim meclisine eyledim ilmi talep. dediler ilim geride illa edep illa edep!" neyse içimi döktüm ama rahatlayamadım. neyse konuyu kirletmeyelim

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
« Yanıtla #235 : 27 Haziran 2011, 01:35:39 »
Eline sağlık Kaan, saplar güzel gözüküyor.

agel

• Demircilerin piri Hz. Davud'a selam olsun.
  • 306
  • Ebu Davud Ahmet Geloğlu
  • Meslek: Tesbih
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #236 : 27 Haziran 2011, 01:44:03 »
vay vay vay , bıçaklara da artistik pozlar verdirmişimn ya helal olsun sana abi . Ellerine sağlık
Demircilerin piri Hz. Davud'a selam olsun.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #237 : 27 Haziran 2011, 08:15:25 »
Selam arkadaşlar.
Bu pazar yarım gün izin yapmayı başardık sonunda. Hanımla alışveriş evin işleri derken 2-3 saat ayırabildim. Ve kabza malzemelerini aşağıdaki hale getirebildim. Ancak ceviz kökü konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadım. Malesef almış olduğum ceviz kökünün içi komple çürükler boş damarlarla dolu çıktı . Geçen gün gittiğim doğramacı ile şerit testerede resmen tost için kaşar dilimler gibi milim milim dilimledik durduk  Sağlam bir katman yakalayalım diye. Ama malesef en düzgün görünen parçaları işlemeye çalıştım. Ahşap teknelerde kullanılan özel bir macun satın aldım. En son işleri bittikten sonra onunla ve epoksi yardımıyla bir işlem yapmayı önerdi tekne yapım işiyle uğraşan arkadaşlar. Pimler ve kabza malzemesinin yapışmasından sonra uygulanıcak. Bakalım ne çıkacak. O işleride en kısa sürede tamamlamaya çalışıcam. Yarın mali denetlemeye giricez bittiği an devam. Saygılar herkese...
Bu arada orhan arkadaşım. Hem tebrikler hemde geçmiş olsun. Kep fırlatmak zevki tadından yenmemiştir... :2up ( Kusura bakma geçen mesajda tebirk etmeyi unutmuşum.)

gecmiş olsun kök hususunda bendede boşlukla cıkıyor ama çürük hiç cıkmadı  ben boşlukları epoksi ile stabilize edip dolduruyorum gayet iyi oluyor .
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

meteoravcısı

• 475
  • ORKUN
« Yanıtla #238 : 11 Temmuz 2011, 01:45:23 »
Kaan nasıl gidiyor bizim bıçaklar? Var mı bir geliş me?

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #239 : 12 Temmuz 2011, 23:57:10 »
arkadaşlar bıçaklardan bıten varsa resım ısterız..    ;)