Kutuk olarak kurutun sonra bicersiniz agac kurutulurken serin kuru ve hafif esintili biryer olsun agaci kurutan ruzgardir ve yere yatay olarak koyun diklemesine koymayin catlar
Alıntı yapılan: yusuf78 - 26 Kasım 2016, 17:53:25Kutuk olarak kurutun sonra bicersiniz agac kurutulurken serin kuru ve hafif esintili biryer olsun agaci kurutan ruzgardir ve yere yatay olarak koyun diklemesine koymayin catlar Tam bu ara cok ihtiyacim vardi bu bilgilere ilac gibi geldi dogum gunu hediyesi zeytin uru alinca nasil kurutucam diye donup duruyodum Hadi yine şanslısın Mustafa bu arada ağacın güzelmiş sakın heba etmeyesin
Alıntı yapılan: yusuf78 - 26 Kasım 2016, 17:53:25Kutuk olarak kurutun sonra bicersiniz agac kurutulurken serin kuru ve hafif esintili biryer olsun agaci kurutan ruzgardir ve yere yatay olarak koyun diklemesine koymayin catlar Tam bu ara cok ihtiyacim vardi bu bilgilere ilac gibi geldi dogum gunu hediyesi zeytin uru alinca nasil kurutucam diye donup duruyodum
Alıntı yapılan: mustafaramazanoyar - 26 Kasım 2016, 18:37:29Alıntı yapılan: yusuf78 - 26 Kasım 2016, 17:53:25Kutuk olarak kurutun sonra bicersiniz agac kurutulurken serin kuru ve hafif esintili biryer olsun agaci kurutan ruzgardir ve yere yatay olarak koyun diklemesine koymayin catlar Tam bu ara cok ihtiyacim vardi bu bilgilere ilac gibi geldi dogum gunu hediyesi zeytin uru alinca nasil kurutucam diye donup duruyodum Ne kadar güzel dostların var senin Mustafa kardeşim