Mehmet ustam ellerinize sağlık çok hoş. 
El melekeniz maşallah iyi gelişmiş aparatsız olarak namluyu çok güzel açmışsınız . Namlu kısmı ne tür kaplama ?
Kullandığınız pulların kalınlığı nedir acaba bunun bir standartı varmı yoksa tamamen deneme yanılma usulumu yapmamız gerekli ?
Sorularımla umarım sıkmadım sizi. Mecbur bizim gibi acemilere katlanacak sizin gibi ustalar
Saygılarımla.
Teşekkürederim aydın abi. Pullar zannedersem 025 kalınlıkta . bronz en iyi yatklama yapan malzemelerden biridir .pulların daha incesini blsam alrıdım.015 kalınlık bnce şahane olurdu. burada ince teflon pul,rulman vs vs kullananlarda var.
Namlu kısmını şöyle kararttım; önce çalışma sırasında malzeme üzeründe oluşan yağları temizlemek içinn hidroklorik asitte temizliyorum. ardından sülfürik asitte daldır çıkart yapıp,hemen karbonatlı suyla temizliyorum . demir 3 klorürde 2-3 dak bekletiyorum,çıkartp tekrr karbonatlı suyu üzerine püskürterek temizliyorum .sonra ısı tabancasıyla kurutup yağlıyorum.epey uzun bir sıralama çok gereklimi oda tartışılır ama ben bu yöntemden memnun kaldım. Belkide asitler uğraşmayı seviyorum

sonrasında, yüzeye taş yıkam yaptım.taşyıkama bir tur daha yapılacak.