elinize emeğinize sağlıkçok güzel bir çalışmanamluda karartma ne ile yapıldı acabadokuyu vermek için hangi uygulamayı yaptınız
İşte şimdi tastamam olmuş, ellerine sağlık, renklere bayıldım
Ellerinize sağlık meneviş renkleri çok güzel namlu ayrı bi güzel
Alıntı yapılan: mustafaramazanoyar - 04 Aralık 2016, 12:56:54Ellerinize sağlık meneviş renkleri çok güzel namlu ayrı bi güzel Teşekkür ederim. Ama bnlar meneviş rengi değil.dc elektirikle renklendirilmiş titanyum
Alıntı yapılan: mehmet dülcek - 04 Aralık 2016, 13:27:30Alıntı yapılan: mustafaramazanoyar - 04 Aralık 2016, 12:56:54Ellerinize sağlık meneviş renkleri çok güzel namlu ayrı bi güzel Teşekkür ederim. Ama bnlar meneviş rengi değil.dc elektirikle renklendirilmiş titanyum Abi kusura bakma fotoğrafları görünce direk yorum yapıp geçtim
Ellerine sağlık
Her yeni iş çok daha güzel oluyor. Ellerine kollarına sağlık
Yorumlardan dolayı çok güzel olmuş diyorum ama acayip merak ettim, keşke fotoğrafları görebilsem, elinize sağlık.
Eline sağlık Mehmet usta, Facebooktan gördüğüm görseller dolayısıyla yorumlayabiliyorum; titanyumda çok güzel bir renk elde etmişsin.Google'dan mı paylaşıyorsun bilmiyorum ama bu fotoğraflar bende de görünmüyorlar. Bence fotoğrafları başka bir yere yüklemeyi tercih etmen daha iyi olabilir.