Alıntı yapılan: sefa çabuk - 05 Nisan 2011, 21:58:40Yahu o zaman bıçakla usturayla ne uğraşıyorsun Kaan, sen yavaştan kaneviçedir, örgüdür nakıştır başla işte. Valla ne yalan söliim ustam düşünmedim diil. Ama muhtemelen beceremem. Allahtan benim hanımda kılıç ve silahlara fazlasıyla meraklı. Ama evdeki alet edevat konusunda terletmiyoda diil.
Yahu o zaman bıçakla usturayla ne uğraşıyorsun Kaan, sen yavaştan kaneviçedir, örgüdür nakıştır başla işte.
fazla parça olmaması lazım acaba bilezik olabilirmi bende koymayı unutmuştum
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 08 Nisan 2011, 19:49:57fazla parça olmaması lazım acaba bilezik olabilirmi bende koymayı unutmuştum Öncelikle bilezik nedir? İkinci olarak resimdeki nedir. Korkudan aleti daha deneyemedim. :'(
Bu alet standart hangi devir ayarı ile geliyor. 2 tane dewalt ucu yedi. :'( uçlar gitti. :'( Devirmi yüksek geldi uçlarmı dandikti. Aldığım yere gittim yanlış kullanmadıysanız kolay kolay gitmez servise başvurun hata uçtaysa değiştirirler dedi. Ne dersiniz devirdenmi oldu ?
Üzerinde devir ayarı yok muHız: 12 kademe 220 - 2450 devir/dakika yazıyor sitede. Kayış değiştirme şeklinde mi oluyor hepsinde