Bıçak Sanatı - Forum

SUTUN MATKAP

tarpoon

• 4739
Ynt: SUTUN MATKAP
« Yanıtla #40 : 31 Mayıs 2011, 20:44:53 »
solvent. selılozık tıner gıbı bırseyle temızleyın .hafıf zımparalayın .tebeşir tozu surup çakın .aynı sey bendede olmustu ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #41 : 01 Haziran 2011, 13:06:27 »
Bilgi için teşekkürler. Ben einhell 401 modeli almayı planlıyordum ama bu özellik olarak daha iyi gibi gözüküyor. Denemelerinizden edindiğiniz fikirönemli peki bu sitedenmi aldınız site güvenilirmi taksit yapmaya kalksak ????
Bu einhelin şöyle bir taş motoru ve zımparası var işe yararmı acaba bu işlerden anlayanlar bi bakıverse, merak ediyorum hafif çalışmalarda işimi görürmü motorun beygir gücü nü yazmamışlar birde,

Uploaded with ImageShack.us

birde bu şekilde bir cihaz var.ikisi arasında en kullanışlı sizce hangisidir ?  :-\
eaah linki unutmuşum :P http://www.malzememarket.com/detail/1158911838/1158911845/urun-alman-einhell-bt-us-400-cok-amacli-zimpara-makinasi-makinesi-bts-zimparalama-ahsap-metal-hobi-maket-model.html
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2011, 13:08:03 Gönderen: fatih Aydın »

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #42 : 01 Haziran 2011, 13:09:19 »
Bilgi için teşekkürler. Ben einhell 401 modeli almayı planlıyordum ama bu özellik olarak daha iyi gibi gözüküyor. Denemelerinizden edindiğiniz fikirönemli peki bu sitedenmi aldınız site güvenilirmi taksit yapmaya kalksak ????
Bu einhelin şöyle bir taş motoru ve zımparası var işe yararmı acaba bu işlerden anlayanlar bi bakıverse, merak ediyorum hafif çalışmalarda işimi görürmü motorun beygir gücü nü yazmamışlar birde,

birde bu şekilde bir cihaz var.ikisi arasında en kullanışlı sizce hangisidir ?  :-\
eaah linki unutmuşum :P http://www.malzememarket.com/detail/1158911838/1158911845/urun-alman-einhell-bt-us-400-cok-amacli-zimpara-makinasi-makinesi-bts-zimparalama-ahsap-metal-hobi-maket-model.html

ahşap işlemede işe yarar sanırım  ama gücü konusunda maksimun 300 wat civarıdır oda 0,4beygir ederki gerisini sen anla çeliği işlemez
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #43 : 01 Haziran 2011, 13:13:13 »
hıım pek işe yaramaz yani, iyi oldu bilgilendiğim.sağol özgür bir gaza gelip alabilirdim.yani düşünüyordum aslında almayı iyiki sormuşum.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #44 : 01 Haziran 2011, 13:38:26 »
hıım pek işe yaramaz yani, iyi oldu bilgilendiğim.sağol özgür bir gaza gelip alabilirdim.yani düşünüyordum aslında almayı iyiki sormuşum.
kendi makinanı kendin yap kampanyasına dahil olmadınmı hala yahuu
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Ş.Kaan Eren

• 712
    • Kendini başka bişey ilan edenlere cevap...
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #45 : 01 Haziran 2011, 13:54:02 »
Ben üstteki taş bağlı olandan aldım. Küçük işlerde işe yarıyor. Ama imkanın varsa kesinlikle kendi makinanı kendin yap derim. Benim öyle bir imkanım olmadığı için ( hem maddi hemde atöyle olarak)bunu aldım ve ufak tefek işlerde işe yarıyor.  Kucaklıyorum balkona işimi balkonda halledip aleti temizleyip içeri alıyorum. Ayrıca zımparasıda yok özel siparişle yaptırman gerekiyor baya birde pahalıya geliyor.....

Aynısı Damascus ( hakan) arkadaşımızda da var o benden daha yoğun kullanıyor. Onun fikrinide al bence.
Cehalet Mutluluktur...